Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Разведената щерка на Ветко и Маринела се залюби с 21-годишен богаташ, родителите му против

Видяна: 25760 пъти

Милионерската щерка Александра Арабаджиева се престраши да публикува няколко снимки с новото си гадже в социалната мрежа, но без да го отбелязва и разкрива самоличността му. Новата й любов се казва Венцислав Изов и е на 21 години. Младежът се занимава с конни спортове.
Баща му Мирослав Изов е собственик на частен конезавод. Заедно със съпругата му Светла създават фермата за коне от породата Тракенер преди повече от 20 години. Днес в семейния бизнес активно се включва и самият Венцислав, като именно така се запознава с Алекс. Той пределено е заможен и може да угажда на всички прищевки на капризната наследница на Ветко и Маринела Арабаджиеви.
Родителите на Венци са против връзката му с Александра, която му е кака с повече от 10 години. Това е първата снимка, която Саша, както я наричат приятелите, публикува след краха на брака си с милионерския наследник Стайко Стайков, син на алкохолния бос Миню Стайков. Двете фамилии официално сродиха милионите си през декември 2011 година. Църковната венчавка бе сключена в храм в стария град на Несебър, а пищният купон се проведе в луксозния комплекс "Роял Касъл" в Елените. Сватбата продължи три дни и три нощи, както повелява традицията. Те се разведоха само след няколко години брак, като дори и дъщеричката им Анабел не успя да им помогне да закрепят брака си.лупа

Публикувана на
20 Януари 2021 година