Новина от категория България
Архив на публикациите

Валя Балканска простила на майка си, която я проклела

Видяна: 25400 пъти

Легендарната Валя Балканска оцелява след преживения коронавирус. Певицата споделя, че не е пила антибиотици, но е категорична че ще се ваксинира при първа възможност.
"Един-два пъти сънувах майка ми, ама това, преди да се разболея от коронавируса. На нея всичко съм й простила Тя преди години изрече думи дето много ме заболя тогава: „Най-голямото ти парче хляб мравката да го мъкне". И това беше защото се страхуваше да ме изпрати в Смолян. Тя ме прокле, но аз се доказах. Когато станах известна ме чу по радиото и каза: „Дано този отгоре не е чул какво съм казала“, това ми стига, аз съм й простила, майчица е“, казва Валя Балканска за „България Днес“.
Майка й също е пеела, но казва, че прилича по-скоро на баща си, който пеел много хубаво и свирил на кавал. "Аз съм слухар, не съм завършила музикално училище, но с помощта на колеги през годините се образовах“.
„Дойде време да нямам този глас, защото направих тежка операция на гуша, но имам Божията сила. Майка ми е покойница. Баща ми е убит през 1944 година на фронта. Аз съм била на две години. По принуда майка ми се жени за втори мъж. Но мисля, че и двамата ми помагат от небето. Пет деца бяхме. В това трудно и болно време не трябва да забравяме миналото. Но трябва да се помни само хубавото", разказва звездата на Родопите.

Публикувана на
14 Януари 2021 година