Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Гаджето на Диона й падна на колене

Видяна: 11468 пъти

Скандалната певица Диона каза "ДА" на любимия си - нейният колега Тодор Димитров-Торино. Двамата буквално предизвикаха интереса в социалните мрежи и публикуваха снимка, на която Торино е паднал на колене пред своята половинка.
Певицата, която смени рапа с попфолка, а преди няколко месеца бе натирена от музикалния лейбъл на Галин, явно е решила да използва личния си живот за трупане на слава и пари.
Оказа се обаче, че Диона наистина му е отговорила със "да", но не на предложение за брак, а на по-малко вредното пушене. Въпреки подвеждащия кадър, хиляди фенове на двамата изпълнители им пожелаха съвсем скоро да има истинско предложение и сватба.
Други пък упрекнаха, че опитите им за реклама са евтини изтъркани. "Не ти отива да си звезда, миличка. Връщай се в родното си село да пасеш овцете и на тях може да им пееш", гласи един от най-хапливите коментари в социалните мрежи, след като гръмна новината за измислената сватба.
Говори се, че гаджето на Диона е причина за обтегнатите й отношения с Галин и решението му да я освободи от каталога си. Хора от музикалния бранш предвиждат пълен крах за напористата певица, след като зад гърба си няма продуцент, а вратата й към "Пайнер" е твърдо затворена по нареждане на Галин. /show.blitz.bg

Публикувана на
14 Януари 2021 година