Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какъв ден ще е този четвъртък

Видяна: 27145 пъти

Овен
Един знаменателен ден, в който ще се провеждат тайни и явни срещи и събрания, ще се действа на сцената, но договорите ще са задкулисни. Луната е в съвпад с Юпитер и Меркурий. Промените ще засягат много хора. Уран тръгва в директна посока и отпушва насъбралата се негативна енергия с нови и навременни разпоредби. Настройте се за атака, но си защитете и интереса.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
За родените в първата декада този ден ще донесе рискови и проблемни ситуации, ще ви постави в неочаквани положения, при които трябва да се взимат бързи решения. Внимавайте с техника и транспорт, не подписвайте съмнителни договори и стойте настрана от съвместни сделки в сивата икономика. 4 планети от Водолей сключват пречупващ аспект с Марс и Уран от вашия знак.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Чудесен ден за старт на нови работни проекти, за подновяване на делови отношения, за сключване на нови договори и за преговори в посоката, в която смятате да работите и действате в бъдеще. Съгласувайте с разпоредбите отварянето на нов търговски обект и започнете нова дейност. Превърнете и хобито си в печеливш бизнес, така стабилизирате материалното си положение.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес пасивният човек ще претърпи поражение и даже травми може да получи. Активизирайте се, настройте се и на самозащита, погрижете се за кондицията и външния си вид, посетете център за тренировки и разкрасяване. Може да се натоварите повече физически и да свършите сами работата, която сте смятали да оставите на друг. Явете се на конкурси и прослушвания и си гонете интереса.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Родените в първата декада днес са включени в неприятни и рискови планетни конфигурации. 4-и планети от Водолея и двете планети от Телец образуват кармичен кръст със Слънцето ви. Настройте се на активна самозащита. Не бързайте да нападате, може да попаднете в професионална клопка. Конкуренцията е заложила капани и е обединила интересите си срещу вашите намерения.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за атака по всички фронтове на живота. Добре е за подписване на нови договори. Водете преговори за по-изгодни условия. Подсигурете се, търсете ново място за внедряване, защитете юридическите си права и територии на работа и влияние. Денят позволява да се рестартират стопирани производства и дейности. Подновете контактите си с производители и снабдители.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Денят залага нова програма. Нещо забранено вече е разрешено или остава само като лична отговорност на всеки. Бизнесът живва. Луна, Юпитер и Меркурий са в точен съвпад в хармоничния ви Водолей. Аспектът отприщва стопираните фирмени дейности, дава възможност за регистрация и заверка на разрешителни и патенти. Подновете старите делови контакти.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Четири планети от Водолей и две планети от Телец образуват днес рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Бъдете особено внимателни при работа с електроуреди, техника и транспорт. Внимавайте при подписване на нови договори и пазете фирмените си тайни. С прибързани действия може да си навредите и да изпаднете от престижни и конкурентни позиции.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден за защита и нападение. Едното не бива да изключва другото. Действайте без протакане. Подгответе за отваряне новото си заведение и подновете деловите връзки със снабдители и клиенти. Усеща се едно особено оживление. Настървено се търсят стабилизиращи връзки и позиции. Няма да мине без подливане на вода и тежки конкурентни битки за личното ни оцеляване.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес стоим пред водопад от промени. Уран от Телец тръгва в директна посока и маха блокажите в деловия живот. Слънцето е в унисон с Плутон във вашия знак, а този аспект стимулира неподозирани подсъзнателни сили. В живота ви започва възраждане. Ден на птицата Феникс. Съвпадът на Луна, Меркурий и Юпитер от Водолей залагат нови закони на бизнеса, които ще засегнат много хора.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
От днес вашата управляваща планета Уран тръгва в директна посока. Налагат се нови тенденции в бизнеса и в живота. Луната е в точен съвпад с Юпитер и Меркурий. Премахват се забрани и ограничаващи положения за бизнеса и търговската инициатива. Навлизаме в период на делово пробуждане, активизират се брокерските дела и сделките с недвижима собственост.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес провидението подрънква с ключовете и се чуди коя врата да отключи и коя да заключи окончателно. Тенденцията е да се затвори поне една от тежките страници на миналото, да се вземат решения освобождаващи ни от карантината и позволяващи да разгърнем личния си потенциал, работата и обществените дела. Този ден е пълен с обнадеждаващи звездни аспекти, дано ни потръгне.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
14 Януари 2021 година