Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Скандалната надрусана танцьорка Габи, помляла 10 коли наведнъж, роди

Видяна: 27267 пъти

Скандалната танцьорка Габриела Медарова, която бе осъдена условно, след като пияна и надрусана помля 10 коли с джип в Пловдив през лятото на 2018 г., роди, научи HotArena.
Габриела и съпругът й станаха родители на момиченце, което носи красивото име Даная, похвали се тя в социалните мрежи. Бебето се е родило в Пловдив в навечерието на коледните празници. Малкото момиченце зарадвало своите родители с перфектни мерки, а идването му на бял свят отприщи вълна от поздравления за семейството в социалните мрежи. Младата майка и бебето били изписани няколко дни след раждането, тъй като и двете били в отлично здравословно състояние.
От постовете на бившата танцьорка в мрежата се вижда, че тя не робува на закостенялото суеверие бебето да не се извежда навън, докато навърши 40 дни, за да не бъде споходено от лоша енергия. Младата майка побърза да изведе дъщеричката си на разходка в гребната база в града.
С първата си публична поява със снимки в социалните мрежи непосредствено след раждането Габриела изненада последователите си с перфектната си форма.

Публикувана на
13 Януари 2021 година