Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Защо младеж уби цялото си семейство

Видяна: 14640 пъти

Жител на канадския град Маркъм уби цялото си семейство, за да скрие двойствения си живот от тях. За историята съобщава "Сън“, цитиран от БГНЕС. Родителите на 23-годишния Менхаз Заман се преместили в Канада от Бангладеш и били много горди с него. Те били сигурни, че синът им учи за инженер в престижен университет и че има светло бъдеще.

В действителност той не е учил никъде, а вместо това е играел на компютърни игри по цял ден. Младежът не е могъл да влезе в университет, а е бил приет в местен колеж, но по-късно е изключен, тъй като не могъл да се справи с учението. Не казал на семейството си за това, а в продължение на няколко години всеки ден напускал дома си с лаптоп и се връщал късно през нощта.
В деня преди дипломирането решил да се отърве от роднините си, за да не узнаят нищо. Около 3:00 часа следобед, когато баща му и по-малката му сестра не били у дома, убил майка си. След около час се разправил и с баба си. Вечерта убил сестра си, която се върнала от работа, а след полунощ и баща си. След това се свързал с приятелите си в интернет и казал, че току-що е убил цялото си семейство.
Отначало те не повярвали, но той им изпратил селфи с телата и кървав нож. Партньорите му в онлайн игрите съобщили за това на канадските власти, макар да знаели само псевдонима му.
Полицията разбрала къде живее до сутринта на следващия ден и пристигнала в дома му.
За четири убийства е получил доживотна присъда без право на помилване през първите 40 години. В съда Менхаз поискал прошка от всички, които познавали семейството му.
Actualno.com

Публикувана на
13 Януари 2021 година