Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи тази сряда

Видяна: 28304 пъти

Овен
Родените в третата декада ще имат важни срещи, от които ще е трудно да се избяга. Ще се събудите с някакво откровение за пътя напред. Ще усетите какво е добре да се направи, за да се излезе от неприятната ситуация. Ще ви бъдат поставени ултиматуми или срокове, с които трудно ще се справите. Доверете се на инстинктите. И ако нещо ви се дояде, непременно си го сгответе.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес може да се отървете от комплексите си и от хората, които ги създават. Планирайте отваряне на нов търговски обект. Ще усетите къде ви е мястото и как да се измъкнете от стресиращите ограничения на средата. Родените в третата декада може да уредят важни документи и разрешителни. В момента е от особено значение да се пазят в тайна направените уговорки и договорености.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на откровение за полезното и вредното. До вечерта ще усетите в каква посока да тръгнете, с кого да се свържете и кого да елиминирате от планираните дейности и работа. Ще намерите изход от едно трудно положение и може да установите полезни за бъдещето контакти. Доверете се на предчувствията си. Яжте само каквото ви се дояде. Планирайте за утре старт на нови инициативи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Един дълбоко интуитивен ден. Проблемът е, че може да пренебрегнете желанията и усещанията си и да направите грешен избор. Не позволявайте да ви убеждават как трябва да постъпите и какъв избор да направите. Ако нещо ви притеснява в една връзка подложете я на проверка. Не яжте това, което не ви се яде, а наблегнете само на храната, която ви се услажда, дори и да обидите домакините.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес в трудна позиция са хората завладени от комплекси и страхове. Доверете се на интуицията. Ако нещо ви е неприятно и притеснително не го правете. Ако към нещо получите влечение тръгнете в тази посока. Бъдете избирателни в храната и връзките. Не се съгласявайте с неизгодни оферти. Не планирайте за утре подписване на съвмести договори или участие в рискови инициативи.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Доверете се на шестото си чувство, дайте воля на интуицията и ще избегнете капаните по пътя. Събуждате се с особено усещане за полезното и вредното, за това с кого е добре да се видите и кого е време да отхвърлите като връзка и ангажимент. Ако пренебрегнете съветите на вътрешния си глас ще сбъркате и ще навлезете в тресавището на неравностойните и губещи връзки.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Родените в третата декада са на път да направят грешен избор. Склонни сте да загърбите усещанията и предчувствията си и да тръгнете в грешната посока. Днес сетивата са особено изострени и активни. Вслушвайте се в предупредителните им сигнали. Ако към някого или към нещо изпитате неприязън дистанцирайте се и го изключете от програмата и менюто си.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден, в който интуицията ни работи на пълен капацитет. Ако нещо ви се дояде наблегнете на него до другото новолуние. Ако изпитате неприязън към нещо, това е знак, че то е вредно или губещо за вас. Не споделяйте усещанията си, за да не обидите един и да дадете излишни пълномощия и надежди на друг. Ден на тайното знание и скритото предпочитание. Избягвайте бурните емоции.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Дайте си време за размисъл. Уран е статичен преди да тръгне в директна посока в утрешния ден. Ще се рестартират инициативите в търговската и деловата ни дейност. Тапата се маха, подтиснатият дух на бизнеса вече може да излезе от бутилката на ограниченията. До дни ще живне деловият живот. Застанете на стартова позиция. Доверете се повече на интуицията и инстинктите и ще успеете.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Денят стимулира интуицията. Впрегнете и нея в колата на личната си и делова амбиция и дейност и ще спечелите. Ако се колебаете каква посока да изберете, тръгнете натам, където нещо неустоимо ви привлича, дори и да не си давате сметка защо. Някои проблеми ще се решат по нестандартен и непредвидим начин. Не всичко е сметки, не всичко можете да предвидите. Съдбата друго е решила.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес се отваря третото око. Който се довери на интуицията си ще спечели. Ще почувствате силен афинитет към определени храни или хора. Добре е да посегнете към това, което ви въздейства положително и зареждащо и ви се услажда. Не правете нищо против желанията си. Не позволявайте да ви отклоняват от посоката, която усещате за правилна. Контролирайте емоциите.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес виждате светлина в тунела, събуждате се с някакво прозрение за бъдещето и с откровение коя посока да изберете, накъде да тръгнете, какво да ядете и кое да отстраните от менюто си, от личните си отношения и намерения. Доверете се повече на интуицията и ще се измъкнете от тежък проблем или връзка. Някакъв светлик се появява в живота ви, не го гасете с прибързани действия.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
13 Януари 2021 година