Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Порно звезда стана шеф във футболен клуб

Видяна: 10919 пъти

Бившата порно актриса Ийв Ворли влезе в Борда на директорите на Уест Хям, съобщиха медиите на Острова. 55-годишната англичанка, чието истинско име е Ема Бентън-Хюз, беше назначена от собственика на клуба Дейвид Съливан. Двамата са двойка от години.

Партньорката на 71-годишния бос на Уест Хям беше голяма звезда във филмите за възрастни през 90-те. Именно там Бентън-Хюз се запознава със Съливан, който направи състояние в порно индустрията, а сега налива милиони при "чуковете". Той е финансирал режисирани от половинката си филми за възрастни. Ворли също така е била корица на редица мъжки списания, позирайки чисто гола.
Ема Бентън-Хюз често присъства на мачовете на Уест Хям, плътно до Дейвид Съливан. Освен нея, собственикът на лондончани назначи и сина си Дейв като шеф в клуба. Другият му син Джак пък е директор на женския отбор на "чуковете".
В момента финансовото състояние на Дейвид Съливан се изчислява на около 1 милиард паунда и заедно с Дейвид Голд са съсобственици в Уест Хям, който сега е средата на таблицата във Висшата лига.блиц

Публикувана на
13 Януари 2021 година