Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Подшушнали на Мисис Баба, че е незаконна дъщеря на Тодор Живков

Видяна: 33200 пъти

Дони Василева, която в първия ден на 2021-ва година обяви с гръм, че се развежда с бившия кмет на Стрелча заради негови системни изневери, може да се окаже дъщеря на бившия първи Тодор Живков. Мисис Баба е осиновена след раждането си, но отдавна прави опити да открие майка си и баща си, но информацията за тях е била унищожена.
„Родена съм в тайна, която никога няма да бъде разкрита. Това е станало в родилно отделение на „Майчин дом" до Централна гара, до което достъп са имали ограничен кръг хора от висшия ешелон преди 1989 г. В него са били настанявани дъщери или любовници на партийни лидери, държани са през цялата бременност и са пускани след като родят" - споделя Дони.
Неофициално преди време важни хора пошушнали на Дони, че е почти 100% сигурно, че баща й е бил по върховете на държавата при социализма и като нищо може да е бил и Тодор Живков. "Честно казано, аз не вярвам да е бил Живков", казва тя.
Друг вариант е неин баща да е бил бившият премиер Гриша Филипов.
Тя се появява на бял свят през 1971 г., което означава, че е зачената през 1970 година. Разбрала, че е осиновена, когато била в седми клас. Смята, че е възможно истинската й майка да е известна актриса или обикновена жена, преживяла любовна авантюра с партиен големец. "Така и не съм установила кои са моите истински родители. Правила съм опити да разбера, но удрям на камък", признава Мисис Баба. /лупа

Публикувана на
12 Януари 2021 година