Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Някогашният кльощав кукувец се ояде като евродепутат

Видяна: 27267 пъти

Бившият кукувец, червен депутат и евродепутат и енергиен магнат Петър Курумбашев заприлича на професионален сумист. 52-годишният баща на 3 деца се появи в студиото на "120 минути" по Би Ти Ви да коментира носталгично януарските събития от 1997 г. и едва не потроши инвентара на Светльо Иванов с налятите си телеса, шокирани са тв зрители.
Някогашният кльощав студент се е запуснал дотам, че изглежда подпухнал и неузнаваем в лице от рекордните килограми. Над всичко обаче се извисява гигантското бирено шкембе, което стърчеше над масата в студиото.
Курумбашев започна да трупа килца още в началото на века, но след като замина за Брюксел преди четири години, ситуацията е започнала да излиза извън контрол. Тъй като в последно време рядко се появява в родните медии, новият му външен вид беше шокиращ за телевизионната аудитория.
Още повече, че гостува в предаването заедно със стария си приятел и колега Любен Дилов - син, който е доста по-възрастен от него, но и под костюма му си личеше че е само мускули и очевидно тренира редовно, за разлика от Петър.
Курумбашев наскоро се разведе със съпругата си Мария Тереза и според злите езици е открил нова половинка в европейската столица, която е далеч по-добра кулинарка от бившата журналистка. За което свидетелства и рекордно набъбналата му снага./лупа

Публикувана на
12 Януари 2021 година