Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Гала и Джуджи били звезди, не можели да гледат внуци

Видяна: 12017 пъти

Щерката на Гала и синът на Деляна Маринова-Джуджи живеят на семейни начала от две години и половина и скоро ще се врекат във вярност един на друг, разкри бъдещата сватя на Гала. Двете са много добри приятели и се радват за децата си, но често се шегуват, че баби няма да стават.
„Аз съм звезда, не мога да гледам внучета. Макар че ще им давам все пак да ми викат „бабо“, разкри в „Преди обед“ Джуджи. Тя показа и красивата си къща, обзаведена в африкански стил, която дели само с мъжа си, защото младите живеят отделно.
Джуджи, която е кумица на една от най-богатите българки Лора Виденлиева често й гостува в ЮАР, където вдовицата на Владимир Грашнов живее. Оттам си е донесла африкански маски, щраусови яйца и дори чаши, с които е обзавела просторния си дом на два етажа, който дели, освен с мъжа си, и с котарак.
Преди да се нанесе в къщата, семейството й живеело в апартамент, но днес се радва на голям двор, скрит зад сериозни огради и малък басейн. На две крачки от него е кухнята, която може да се използва и като трапезария, защото има висока маса, където да се хапне. За официални случаи обаче се използва друга маса в трапезарията, в която има мека мебел с два дивана пред телевизора. Това е любимото място на телевизионерката и съпруга й. На горния етаж са спалните и сервизните помещения. Джуджи в момента води предаване в здравна кабеларка, на което е продуцент, след като завърши тази специалност в НАТФИЗ, пише "Минаха години". /флагман

Публикувана на
12 Януари 2021 година