Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише този вторник

Видяна: 22265 пъти

Овен
В деня преди новолунието тъмнината е непрогледна. Липсва ни енергия, трудно се справяме със задачите и правим непростими грешки. Бъдете внимателни на работното място, не поемайте чужда грижа и чужда вина. Всичко предприето ще тръгне накриво и после ще се преправя и поправя, което ще коства допълнителни средства. Пазете се от фалшиви срещи и чувства.
4
Работа
4
Пари
3
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Време е за общо прочистване на организма и мислите от всичко негативно насъбрано през празниците. Препоръчва се диета не само по отношение на храната, но и на връзките. Изхвърлете всичко фалшиво от живота си. Обърнете гръб на миналото. Не носете изделия от кости и рога. Разчистете дома и офиса. Върнете дълг. Храната да е добре опечена е сварена.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
В деня преди новолунието се чувстваме уморени и отпаднали, липсва енергия. Не си поставяйте тежки задачи. Не започвайте нищо съществено и важно, за да не го преправяте после. Днес трябва да сте пределно отговорни за думи и дела. Не обещавайте нещо, което знаете, че трудно ще изпълните и не вярвайте на големите обещания на тези, с които влизате в делови контакт.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес и утре 4-и планети ви гледат в опозиция от Козирог. Ще срещате открито и прикрито противопоставяне. Всичко предприето ще тръгне наопаки, ще донесе неприятности и проблеми за всички участници в играта. Вървите към изневери или хващате партньора на тясно. Не правете нищо, за което може да съжалявате. Неблагоприятно за сключване на договори. Стъпвайте на пръсти.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Ден на грешни решения и на рискови попадения. Може да изпаднете в неприятна ситуация. Тъмнината на приближаващото новолуние затъмнява истинските намерения и забулва в тайна личните отношения. Една лъжа ще донесе повече проблеми, отколкото неприятната истина. Нищо важно да не се предприема, независимо изгодните предложения.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Тежък и рисков ден. Не се обвързвайте с никого по никакъв повод. В момента е важно да си гоните интереса и да парирате евентуални намеси. Конкуренцията ще се издъни и по някакъв начин ще освободи позиции, които може да заемете още утре. Изчакайте своя шанс, проучете внимателно какви ниши се освобождават и утре се опитайте да ги заемете. Съдбата ще действа във ваш интерес.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес всичко се върши на тъмно. Някой получава повече предимства, а друг е стопиран юридически от водените в миналото дела и неуредените сметки. Нищо важно да не се започва. Ще се наложи да се връщате към позиции от миналото и да започвате отначало в следващите дни. Направете инвентаризация и равносметка и отстранете ненужния баласт в деловите отношения.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден за прочистване на връзките. Спазвайте диета, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Днес и пророчествата са лъжливи. Трудно е да се разбере до къде ще доведе едно или друго наше действие, но препоръката е да се ограничат контактите. Не предприемайте важни стъпки и начинания. Всичко ще тръгне в грешната посока. Не е ден за запознанства и първа среща.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Безенергиен и рисков ден. Лесно може да бъдете подведени и вкарани в капани. Тъмнината на предстоящото новолуние ни обгръща и забулва в мистерия някои намерения, дейности и връзки. Някой ще се опита да ви изнудва. Нищо съществено да не се предприема. Лош ден за сключване на договори и брак. Не планирайте и раждане със секцио, особено малко преди изгрева на Слънцето.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
В деня преди точното новолуние ще чувствате липса на енергия и сили. Трудно ще се справите с поставените задачи. Неблагоприятно за раждане от полунощ до един час преди изгрева на Слънцето. Нищо съществено да не се предприема, за да не загубите пари и позиции. Както и да постъпите ще сбъркате. Не играйте хазартно, не носете изделия от кости и рога. Добре опечете и сварете храната.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес не подхващайте нищо важно, не влагайте излишни усилия в каквото и да било, за да не загубите пари, чувства и време. Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние във вашия знак. Ще се чувствате употребени, ще ви липсва енергия и трудно ще се справите със задълженията си. Намалете темпото, ограничете непосилните задачи и давайте заето за натрапници.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
В деня преди точното новолуние тъмнината е непрогледна. Всичко се върши на тъмно, без разбиране и координация. Завладява ни стремежът да манипулираме и навлизаме в чужда територия на работа и личен живот. Лесно е да ощетиш ближния, но и теб ще ощетят. Търсят се начини за бърза печалба. В такъв момент е по-добре да си у дома, да се движиш на светло и с проверени хора.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
12 Януари 2021 година