Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Миодраг чукна 75

Видяна: 13786 пъти

Едно от знаковите лица на шоубизнеса в късния соц и първите години на демокрацията - Миодраг Иванов, става на 75 години на 11 януари. Зевзекът, който навремето се сдоби с прозвището „Поразяващата уста” обаче няма да празнува полуюбилея си заради мерките срещу Ковид-19.
„Не е време за празнуване сега. Виж, честитки с радост ще приема, но ще отложа черпенето за по-добри дни. Вярвам, че и те ще дойдат”, заяви Миодраг пред репортер на „Уикенд”. И уточни, че до този момент се е опазил от китайската зараза.
От няколко години дългокосия шоумен живее в родната си Сърбия. Той обитава просторен апартамент в Белград, а от прозореца си вижда река Сава. Жилището си в София продал отдавна, но въпреки това поне веднъж годишно идва до България, където го свързват паметни приятелства. С тъга констатира, че се е прибрал в родината си, защото за него у нас отдавна няма работа. Миодраг държи в пълна тайна личния си живот. Според слуховете, той се е разделил с последната си жена и в момента живее сам. Преди това пък имал малка афера с доста по-млада от него бивша балерина. „Миордаг си остава чаровник дори и като дядо”, одумват го в шоусредите. /хотарена

Публикувана на
11 Януари 2021 година