Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 21960 пъти

Овен
Най-благоприятният ден в месеца за уреждане на имотни и наследствени спорове и дела. Може да осъществите сделка с недвижимост, да се подсигурите с жилище или нова база за развитие на планираните бизнес инициативи. Всичко предприето ще тръгне в правилната посока, ще донесе пари и ще обезпечи бъдещите ви дейности. Активизирайте се и не си изпускайте шанса.
5
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Всичко предприето ще е успешно и ще отваря нови възможности за работа, а вечерта и любовта ще е до вас. Луна и Венера са в съвпад в знака на хармоничния ви Козирог. Очертават се връзки по естеството на работата и личното ви хоби. Може да намерите ново жилище или помещение, в което да развивате новия си бизнес или да приютите любовта. Не подарявайте отрязани цветя.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Денят е благоприятен за преговори с роднини по отношение на прехвърляне на наследства, имоти и собствености. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти. Не позволявайте да ви въздействат и да се намесват в личния ви избор. Не стойте дълго пред компютъра, не товарете очите и следете кръвното. Не се захващайте с тежка физическа работа и не подхващайте болни за околните теми.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят се свързва с личната саможертва. Някой взима решение да прехвърли имот на децата, друг се натоварва с грижите, задълженията и проблемите на близките независимо, че си има достатъчно свои. Сега е момента да се връщат дългове на внимание и обич. Дайте си втори шанс и в любовта, защото още утре може окончателно да си обърнете гръб. За грешка нека има и прошка.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят е с блага и положителна енергетика. Моментът е благоприятен за уреждане на данъци, на имотни и наследствени дела. Всичко предприето ще носи ползи и ще улеснява бъдещата ви работа. Някой може да се сдобие с недвижима собственост, която да използва едновременно за офис и дом. Концентрирайте се максимално върху всичко, което обезпечава бъдещето на семейството и децата.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Този ден изисква от вас лична саможертва в името на семейството и бъдещето на децата. Прехвърляте имот и наследство. Бъдете внимателни, всичко да е добре изпипано юридически, за да си нямате проблеми в бъдеще. Участвайте и в дарителски каузи и така сами ще станете обект на обгрижване. Но по някакъв начин днес енергията и парите изтичат от вас към другите.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Важното свършете до обед. Всичко предприето ще носи късмет и ползи. Денят е с блага и стимулираща енергия, особено по отношение на имотни и наследствени дела. Следобед навлизате в неблагоприятен период. Изпъкват пропуските, които сте направили, забавят се важни за вас начинания, конкуренцията ще се опитва да ви измести от престижна пазарна ниша.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден за пренастройване и предаване на щафетата. Склони сме и на доброволна жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Някой предава щафетата или част от семейния бизнес в ръцете на наследниците си. Надеждите са те да се справят по-добре. Родените в първата декада ще трябва да извървят трънливия път на поставените ултиматуми и да се съгласят със странично желание и мнение.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Благ и хармоничен ден белязан от съвпада на Меркурий и Юпитер. Активизира се фирмената дейност, има възможност да се прехвърлят имоти и собствености. Регистрирайте патенти, вадете разрешителни за работа. Ден на търговското право. Постарайте се да осигурите нужната юридическа защита на бизнеса си в бъдеще. Някой прехвърля фирмата или прилежащи места и терени на децата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес законът слага ключа в ключалката и отваря вратата пред стопираните делови инициативи. Съвпадът на Меркурий с Юпитер активизира нови законови процедури във връзка с търговията. Ден на търговското право. Може да се прокарат животоспасяващи бизнеса закони. Вадете патенти и разрешителни за работа, регистрирайте нова фирма или дейност, платете данъци и такси.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес е точният съвпад на Меркурий и Юпитер във Водолей. Аспектът отговаря за търговското право, за фирмената дейност, за патентите и бизнес инициативите. От този ден се рестартират стопирани производства, възраждат се замразени дейности, подписват се договори, правят се регистрации и бизнесът започва да излиза от будната кома. Вадете документи и разрешителни.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
До обед не се ангажирайте с чужди задачи, ако не искате да изостанат вашите. Родените в третата декада попадат лесно под нечии влияния и може да направят рисков ход. От обед звездите са по-благосклонни към личните ви намерения и амбиции. Добре е да се задвижат имотни и наследствени дела. Потърсете ново убежище в кризата, обезпечете децата и личните си нужди.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
11 Януари 2021 година