Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква тази неделя

Видяна: 22753 пъти

Овен
Ден с хармонична и разведряваща ситуацията енергетика. Символ е реката от възможности. Може да постигнете нещо невъзможно преди. Сега е момента да направите предложение, да се обвържете в лично и делово партньорство и да поемете заедно по нов път. Пътувайте и гостувайте. Мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. Препятствията по пътя лесно се преодоляват.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес ще се случват събития и ще се провеждат разговори, които е добре да си останат тайна. Влизате в обвързващи съюзи, но само така може да бъдете лоялни един към друг. Ако афиширате днешните си преговори и срещи ще си имате неприятности, но ако спазите правилата и уговорките ще имате печалби в бъдеще. Този ден слага край на един сушав и неблагоприятен период.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес вашата река от възможности криволичи и трудно си проправя път сред житейските проблеми. Ще срещате спънки, но не бива да се отказвате от намеренията си. Този ден ще покаже доколко може да преследвате целите си и да преодолявате препятствията по пътя. Върнете си дълговете и не правете нови. Представете си ясно това, което искате да постигнете и направете първата крачка.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят се свързва с реката от възможности, които ще се разтворят пред всеки от нас. Не очаквайте нещата да минават гладко. Пътят ви ще лъкатуши между желания и задължения, от които не можете да избягате. Вземете вана, идете на лечебни процедури. Близо до вода ще получите вдъхновение и може да намерите решението на тежък проблем за вас или за близките ви хора.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Този ден ще отвори заключени врати, ще ви извади от кризата, ще ви даде не само разрешения, но и стимул за бъдещите дейности и производства. Излизате от труден период, получавате изгодни предложения и сами правите такива. Ден на реката от възможности. Усилията ви ще дадат резултат още утре, когато може да започнете нова дейност или да рестартирате старата при по-добри условия.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Проблемите и спънките днес са на всяка крачка. Пътят ви криволичи между амбициите на един и желанията на друг, а за вашите никой не пита и не се интересува. Стоите между два огъня и ако направите крачка към единия, другият ще се активизира и ще ви навреди. В този ден е добре да си вършиш работата, без да даваш излишни обяснения или да споделяш каквото и да било.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Денят отприщва насъбраните задръжки, дава шанс да се подновят стопирани дейности и производства и залага нова програма за бъдещото ви развитие. Символ е реката от възможности, които всеки трябва да се опита да реализира. Добре е да се провеждат срещи и консултации, да се взимат важни семейни и професионални решения и да се проучва пазара. Действайте активно.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
6
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Този ден идва с изискването за спазване условията на поверителност. Съвпадът на Меркурий и Сатурн налага да си затваряме устата, да не бъдем многословни, да не споделяме фирмени тайни и бизнес проекти, ако искаме да останем актуални и силни на пазара. Тенденцията е да се сключват и тайни съюзи, за които ще се разбере след време, когато някой бъде прецакан.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес родените в първата декада може да получат нови и изненадващи предложения. Денят се свързва с реката от възможности. Имате шанс да намерите нов път, нова цел и посока в кризата. Приемайте предложените оферти. Не споделяйте нищо дори и с близките. От днес и конкуренцията ви се активизира. Подгответе децата за училище. В утрешния ден ще имате важни срещи на екипа.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Тенденцията днес е всичко да тръгне по вода, стига да не говорите много, да не споделяте свои и фирмени тайни и да проявите дискретност по отношение на интимните си връзки. Преди да кажете каквото и да било добре помислете. Ако срещнете непреодолима преграда, заобиколете, за да си нямате неприятности. Може да си удължите пътя до целта, но ще ви е спокойно и подредено.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес е важно да напредваш безшумно да не афишираш и да не споделяш нищо важно, особено свързано с работата и плановете ви в бъдеще. Съвпадът на Меркурий и Сатурн във вашия знак ви казва „затваряйте си устата”, ако искате да спечелите. Не афиширайте проекти и намерения. Конкуренцията действа безмилостно в опита да ви отстрани от играта, но няма да и се получи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден на реката, но за вас тя влачи камъни и тръни, води ви към водопади от напрежение и изненадващи положения, при които бързо трябва да реагирате, за да запазите личните си интереси и посоката, която следвате. Няма да мине без водовъртежи от напрежение, но до два дни обстановката ще се подобри и ще постигнете целта. Опитайте се да разберете другата гледна точка.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
10 Януари 2021 година