Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

В Конгреса вече няма да има мъже и жена, а само Тома Биковци

Видяна: 30317 пъти

В Конгреса на САЩ премахват местоименията “той” и “тя”, като специална комисия ще разгледа неравенствата въз основа на раса, цвят на кожата, етническа принадлежност, религия, пол, сексуална ориентация, полова идентичност, увреждания, възраст и национален произход, съобщават демократичните медии отвъд океана.
Васил ПЕТЕВ

Или с други думи, вече в Конгреса на САЩ няма да има мъже или жени, а само Тома Биковци.
Идеята, разбира се, е прекрасна и много е паснала на леля Нанси (това е американската ПКП), която твърдо е решила да превърне всички свои подопечени в спретнати безлични травестити, и то възможно най-бързо.
Разбира се, тази впечатляваща със своята лабораторна гениалност реформа, има и някои дребни недостатъци. Повечето от тях са с чисто романтичен характер, което пък ги прави напълно незначителни, в света на роботизираната олигофрения.
За съжаление например в бъдеще добрите старомодните политически обръщения от рода на, миризлив мексиканец, скапан черньо, бял бастун, републикански тапир, демократична свиня, късокрак пор, тефлонен кариерист, мазен гей, жълта скучубра, долна лесбийка и така нататък, ще останат безвъзвратно изгубени в романтичното минало на бащите на гордата американска нация, за да дадат фреш старт на новите дезинфектирани политически членове на Конгреса. Те от своя страна пък ще имат за задача единствено да стърчат, като едни еректирали паметници на модерната американска културна революция, за да не забравя никога светът, че Айнщайн всъщност не е бил прав. Що ли? Ами щото, оказва се, тъпотата винаги се е движила много по-бързо от светлината.
Доказан fuckt. Good night. Dicks. /афера

Публикувана на
09 Януари 2021 година