Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите тази събота

Видяна: 28365 пъти

Овен
Ден на разногласия и конфликти. Не очаквайте да стигнете до консенсус независимо какво се разисква и обсъжда. Споровете ще се разрастват и дори най-добрите ви намерения ще бъдат подлагани на критика. Вървите към енергийни загуби. Въздържайте се от амбициозни начинания. Добре е да преговаряте на четири очи. Бъдете избирателни във връзките, не споделяйте излишно.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Неблагоприятен ден за всякакви видове съвместни дейности, за преговори и колективни инициативи. Всеки е склонен да дава съвети и да се намесва в работата на другия, въпреки, че не си е свършил своята. Ще си загубите времето, ако влезете в спорове с близки и познати. Добре е следобед да посетите човек, на чието мнение се доверявате. Проведете и тайни консултации.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Един от критичните дни за месеца. Лесно се влиза в конфликти и скандали дори по незначителни поводи. Не провокирайте никого, не се въвличайте в излишни спорове и стойте далече от места с нарастващо напрежение. Важното за деня свършете сутринта, след това ограничете контактите и за вечерта не планирайте срещи с малко познати хора. Ден за пост и въздържание.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес родените в третата декада ще имат повече късмет и ще успеят да вземат своето от живота. Не влизайте в излишни спорове и разправии. Оставете кучетата да си лаят, а вашият керван да напредва. Ограничете контактите само в рамките на полезните делови и творчески връзки. Желателна е среща с учителите и с хора на чието мнение вярвате. Започнете прочистваща диета.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес може да бъдете провокирани и поставени в неблагоприятна позиция. Поне до обед се въздържайте от преговори и разговори, от които може да зависи бъдещата ви дейност и бизнес. Родените в третата декада влагат излишна енергия и чувства в отношения, които вече нямат смисъл и перспектива. Каквото отложите за следващите два дни ще ви донесе късмет, пари и ползи.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес до обед имате повече свобода на действие. Следобед лесно се влиза в конфликти и скандали. Ще се водят безсмислени спорове. Отношенията ви ще излезат от зоната на комфорт. Предстоят ви три дни, в които трябва да положите много усилия, за да запазите позицията си на работното място, в семейните и лични дела. Въоръжете се с търпение и дипломатичност.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес всеки се стреми да надприказва и надвика другия, а така излишно се пилее енергия и никаква работа не се върши. Посетете капацитет за съвет по отношение на здравословни, професионални или лични проблеми. Провеждайте само двустранни разговори без посредници. Стремете се към трезва оценка на реалностите. Всичко да се подлага на проверка. Отива си една илюзия и в любовта.
5
Работа
6
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес някои хора са заслепени от собствените си постижения и това ще ви даде възможност да им натриете носа и да ги изместите от хранилката и поилката. Не водете преговори и не влизайте в спорове. Направете това, което смятате за правилно, без да давате обяснения и търсите разрешение. Родените в третата декада ще постигнат повече от родените в първата.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Сутринта е неорганизирана и рискова. Избухват скандали по незначителни поводи. Ще ви е трудно да контролирате отношенията с близки и любими. Не настъпвайте никого по мазола. Добре е за пътуване. Планирайте срещи с бъдещи спонсори и производители. От утре постепенно се отпушват стопирани дейности. Надвиваме кризата, влизаме в релси и се връщаме на работните си места.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за среща с учителите и с тези, които признавате за капацитети в интересуващата ви област. Търсете съюзници, особено ако ви предстои да направите стъпка в нова посока. Преговаряйте на четири очи. Вземете решение с кого и при какви условия ще продължите в бизнеса и в живота. Следващите два дни са важни за старта на новите ви дейности и производства, подгответе се добре.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес родените в третата декада ще бъдат провокирани по различни начини и канали, ще се изгубят сред хорските битки и разправии, ще бъдат засегнати неприятно от клюката и от собствената си нeдалновидност. Трудно ще направите избора с кого да бъдете и с кого не. Не се включвайте като трета страна в споровете между други двама и не допускайте намеси в личните си отношения.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес до обед имате повече степени на свобода и може да свършите с успех всичко планирано. От обед някаква сянка се появява на личния ви хоризонт. Предстоят два дни на объркани положения и неясноти във връзките. Пластовете в отношенията се разместват и ако сте искали едно вече искате друго. Промяната се налага поради променящата се околна среда и обстановка.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
09 Януари 2021 година