Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме този петък

Видяна: 22021 пъти

Овен
Време е да довършите нещо започнато от миналата година. Изпълнете дадено обещание и си развържете ръцете за нови дейности и занимания. Не бързайте, правете нещата по степен на важност и до вечерта вече ще сте на финала. Случващото се днес ще ви помогне да се почувствате свободни и от утре да започнете самостоятелна работа на свой терен. Време е да извоювате свободата си.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
От днес Венера ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Козирога. Очертават се любовни връзки по месторабота, което ще донесе по-добри възможности и шансове за необвързаните и повече проблеми за обвързаните. Не започвайте днес нова връзка. Не се разсейвайте с погледи встрани, опитайте да приключите с обещаната работа и да си вземете парите. Има време за емоции и любов.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
От днес Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Водолея, а Венера вече не ви е в опозиция. Потръгва и бизнесът и любовния ви живот. Днес ще постигнете поне една цел и ще се похвалите поне с една победа. Няма значение дали е на любовния или на професионалния фронт. Правите първата крачка към нова работа, към нова връзка или съжителство. Целта е постигната.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Ден на рокади. Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, но Венера ще го замести. Насочете се повече към бизнес инициативите и работата, а любовта оставете на второ място. За тези, които имат връзка по месторабота нещата ще се объркат и нито работата ще е работа, нито любовта ще е любов. Чакайте награда само за добре свършената работа. Не се разсейвайте, гонете си интереса.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес Меркурий навлиза в знака на опозицията ви Водолея и в следващите дни ще бъде в съвпад с Юпитер и Сатурн. Аспектът носи противопоставяне, активизира конкуренцията ви в бизнеса и създава възможност за тайни съюзи и съглашателства. Може да попаднете под ударите на обединената опозиция. Не се отклонявайте от целите си и се опитвайте до вечерта да довършите обещаното.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
От днес Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Козирога. Очертават се любовни връзки по естеството на работата, на преките ви дейности и задължения. Една командировка може след време да ви разведе или ожени. В живота ви с гръм и трясък навлиза промяната. Нуждаете се от стабилно партньорство и в делови план. Меркурий напуска Козирога и налага нови правила за бизнеса.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес може да постигнете първата важна цел за годината. Не бързайте да се обвързвате с нови ангажименти. Важно е да стигнете до финала и да осмислите победата. Дайте си сметка и за отношенията, които са излезли от коловоза на нормалното. Ден за приключване и равносметка. От днес Венера ще ви гледа в пречупващ аспект, а Меркурий в стимулиращ от знака на Водолея.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
От днес и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект заедно с Юпитер и Сатурн от знака на Водолея. Ще срещате открита и прикрита опозиция. Плановете ви ще се стопират от партньори и шефове. Ще се появи и подмолна конкуренция. Не планирайте пътувания и участия в рискови инициативи следобед. Каквото се развали трудно ще се оправи и върне обратно в старата позиция.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден за самоподготовка, за самостоятелни действия и инициативи в посока, която лично сте избрали, а не ви е наложил някой друг. Гледайте само напред. Не позволявайте да ви отказват от личните ви цели и намерения. До края на деня ще постигнете целта си, ще си осигурите бъдещи ангажименти и правото да участвате в нов проект. Противопоказно е да се бърза, бъдете внимателни.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес изкусителката Венера навлиза във вашия знак и в следващите дни любовта може да ви завърти главата. Вървите към запознанства и обвързване, което може и да ви ожени. В момента слагате край на един сушав период от живота си. Огледайте се, може би този, когото търсите отдавна върви до вас. Очертават се любовни връзки по естеството на бизнеса и работната ви програма.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Планетата на търговската и бизнес инициатива Меркурий навлиза във Водолей, а вие навлизате в битка за защита териториите си на влияние. Може да ви предложат нов пост, но и изискванията ще са застопоряващи. Днес е важно да приключите започнатото преди, а не да се обвързвате с нещо ново. Не отклонявайте поканите, но поискайте отсрочка и дайте отговора си в понеделник.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес бавно и полека постигате целите си. Ще се похвалите с победа, ще получите награда за добре свършената работа и нещо, над което работите отдавна и извънредно ще даде плодове. Денят не е благоприятен за старт на нова програма и дейност, но каквото се довърши ще донесе ползи и придобивки. Старайте се да не се отклонявате от целта, която преследвате и в личните връзки.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
08 Януари 2021 година