Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои зодии ще срещнат любовта на живота си

Видяна: 14213 пъти

2020-ва може да е била добра година за някои зодии, но като цяло беше доста неприятна за повечето от нас. Новата година обаче ще бъде свързана с напредък, когато навлезем в ерата на Водолея, а за някои това може да дойде под формата на романтична връзка. Според астрологията има няколко зодии, които ще намерят своята голяма любов през 2021 г. Макар че това отчасти се дължи на енергията, произтичаща от Голямото съединение на Юпитер и Сатурн, които обединиха сили във Водолей на 21 декември за първи път от над 600 години, това не е единственото астрологично събитие, засягащо новата година.
Докато 2021 г. за съжаление все още може да смути няколко знака, тази година дава много обещания за другите, особено в сферата на любовта. Да, Юпитер и Сатурн във Водолей ще насърчат индивидуалността и независимостта, но други астрологични събития ще насърчат определени знаци да излязат извън зоната си на комфорт и да намерят любовта на неочаквани места. Ето и кои са четирите зодии, които имат най-голямата вероятност да открият любовта на живота си през 2021-ва. Проверете дали сте сред тях!
Близнаци
Наличието на Северния възел в техния знак през цялата 2021 г. не е единственият астрологичен транзит, работещ в полза на Близнаци тази година. За Близнаците 2021-ва вероятно ще бъде година на преоткриване. Годината започва с управляващата планета на Близнаците – Меркурий, навлизащ във Водолей, което ще вдъхнови представителите на знака да си поставят нови цели и да намерят нови хора, които да обичат. Не след дълго Марс ще влезе в Близнаци, мотивирайки този знак да започне нова глава в живота си и да привлече нещата (и хората), които искат. Присъствието на Сатурн и Юпитер в сферата на развитие на Близнаците тази година също ще направи шанса за дълготрайна романтична връзка по-вероятен.
Лъв
За Лъвовете тази година е идеалното време за изграждане на трайни нови връзки, както в професионален, така и в романтичен план. Годината започва с голяма енергия в любовния сектор и през сезона на Водолеите Лъвовете ще се възползват от Слънцето, Сатурн и Юпитер, които са в партньорския им сектор. Това е идеалното време за Лъвовете да се освободят от връзки, които вече не им служат, и да създадат обещаващи (и потенциално дълготрайни) нови връзки във всички области на живота си.
Скорпион
2021 г. ще започне с Уран, който приключва своята петмесечна ретрограда в партньорския сектор на Скорпиона, което означава, че този знак вероятно ще има изненадваща нова връзка. Управляващата планета на Скорпиона, Марс, също навлиза в Телец с началото на годината, вдъхновявайки Скорпионите да се съсредоточат върху своите желания и нужди. Това прави 2021-ва чудесно време за Скорпионите да задълбочат съществуваща връзка или да създадат нова, която да играе трайна роля през цялата година.
Козирог
След като преминаха през една от най-предизвикателните астрологични години в историята, Козирозите може най-накрая да си отдъхнат през 2021 г. Планетата на интимността и трансформацията, Плутон, отново ще бъде ретроградна в Козирог, което ще даде възможност на представителите на зодията да се почувстват по-удобно с емоционална близост и преживяване на обновление. Наличието на Юпитер и Сатурн (планетарният владетел на Козирог) във втория му дом на самооценка също вероятно ще помогне на този знак да създаде връзки, които са устойчиви и удовлетворяващи.

Публикувана на
07 Януари 2021 година