Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме на Ивановден

Видяна: 19886 пъти

Овен
Днес ни залива вълната на промените. Някои ще се окажат разрушителни и вредни за статуквото, други ще ни дадат глътка въздух в кризата, а трети ще изхвърлят някого в нова професионална орбита. Родените в третата декада губят предимство и са изместени от хранилката и поилката. Намерете ново място и терен за предстоящите си бизнес инициативи и дейности. Ден на фундамента.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на мечката и на мечешките услуги. Може да помогнем за едно, но да навредим за друго в живота на близки и приятели. В този ден всеки трябва да намери своето място на сила. Не е без значение на каква база ще стъпиш, как и с какво ще се подсигуриш. До няколко дни се опитайте да финализирате имотна сделка и да вложите спестявания в нова база и нов бизнес проект.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Един лечебен ден, в който може да получите точно това, от което се нуждаете. Не е без значение къде ще отидете, на каква база ще стъпите и какво ще предприемете. Добре е да се подпишат нови договори, да се приемат поръчки, да се уреди собственост и имот, да се поемат нови задължения и пълномощия. Включете в действие всички резерви за справяне с професионалната криза.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес черпят Ивана и Иван, да са ни живи и здрави. Ще се случват събития, които ще променят посоката на живот на много хора. Ден на основата и фундамента. Стъпваме на нова база, разделяме се със старото, променяме начина си на действие и мислене. Може да се приготвят лекарства за тежка болест. Препоръчват се физически упражнения Активизира се и сексуалната ви енергия.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Денят събужда огромни съпротивителни сили, които ще ви помогнат да излезете и от най-обърканите и тежки положения в живота си. В организма ви се пробуждат скрити сили и резерви. Може да получите откровение за бъдещето и да усетите къде ви е мястото. Сега е момента да стъпите на нов терен и да си осигурите база за новите дейности и проекти, които планирате.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Благоприятен ден за строителство, за градеж на нови отношения, за създаване на нови фирмени и делови съюзи, за встъпване във владение на придобити имоти и наследства. Включете в действие натрупаните резерви. Създайте нови връзки и да се окопайте на нова бизнес позиция. Не може вечно да се изчакват по-добри времена, цялото ни бъдеще е в момента и сега.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Случващото се в този ден ще промени традициите, ще ни изправи пред собствените ни страхове и илюзии, с които е време да приключим и да поемем в нова посока. Една грижа се маха от главата ви. Успявате да се преборите с тежък проблем и да отхвърлите съмненията. Ден за реформи, без които животът ни би станал още по-тежък. Всеки на своето ниво трябва да ги направи.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес и вие не правите изключение и започвате с реформите. Проблемът е, че тези, с които работите и живеете виждат промените по различен начин и е вероятно няма да не се съгласят с вашите предложения. Назряват конфликти. Всеки се стреми да заеме по-благоприятна позиция. Не е все едно на каква база ще стъпите днес, какви договори ще подпишете, с кого и за какво ще се споразумеете.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Започва процес на трансформиране на старото в нещо ново и позитивно. Променят се негативни уредби и разпоредби. Взимат се под внимание болезнените и належащи нужди на хората. Постарайте се да заемете по-добра позиция в бизнеса с нов договор и участие в съвместни творчески проекти. Изпадналите в изолация трудно ще пробият. В момента печели колективната игра.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес е особено важно да стъпите на стабилна база, да си осигурите подкрепа по различни канали и от различни източници. Преговаряйте, подпишете новите си договори, търсете нови варианти за работа и живот. Утре планетата на бизнеса Меркурий ще напусне вашия знак, а това ще намали инициативата ви при преговори и сключване на сделки. Поставете сега условията си и се наложете.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес е важно да заемеш стратегическа позиция в работата и в отношенията с околните. Събуждате се с някакво озарение и откровение за бъдещето и за това кое е важно и кое може да се отложи. Ден с огромна трансформираща сила, насочваща действия и ресурси в нова посока. С напредването на деня може да влезете в открити битки и спорове с големите си конкуренти. Не се давайте без бой.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Денят започва с размяна на остри реплики у дома или на работното място. До вечерта може да се решите на генерална промяна и да потърсите нова територия и база за развитие. Чувства се нуждата от промяна и от нещо ново в живота и връзките. Някой ще започне ремонт, а друг ще потърси нов терен за бъдещата си работа и дейност. Уредете наемни отношения.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
07 Януари 2021 година