Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме тази сряда

Видяна: 22021 пъти

Овен
И независимо, че Марс напуска знака на трона си Овена, мерките не се разхлабват, ограниченията се поддържат, а напрежението нараства. Все пак този ден изисква да се направят някои промени, за да се разхлаби хватката, в която всички сме губещи. Тълпата е неуправляема. По незначителни поводи може да избухнат конфликти. До утре на обед се движете внимателно и не влизайте в конфликти.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Навлизащият във вашия знак Марс ви натоварва с агресивна амбиция, с желание на всяка цена да се отстранят конкуренти и пречки по пътя, независимо какво ще ви коства това. Родените в първата декада ще предизвикат и ще участват в болезнени сцени, при които ще се повишава тон, ще се действа манипулативно и притискащо. Не се договаряйте с никого за нищо, не взимайте заеми.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Случващото се в този ден ще промени много съдби, ще сложи началото на генерални трансформации в начина ни на работа и живот. Не може да се задържи статуквото, стария начин на живот, старото мислене и старите отношения. На този Йордановден всички ще се почувстваме окъпани и пречистени, готови да посрещнем новото, което идва и към което трябва да се адаптираме.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят е зареден с агресия, тълпата е неуправляема. Нещо дребно може да запали пожара на конфликта. Лесно може да бъдете въвлечени в скандали и авантюри. Ограничете контактите, не участвайте в рискови изяви. Хубавият празник може да бъде помрачен от неприятни инциденти и провокации. Контролирайте се максимално и по възможност си останете у дома.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Родените в първата декада може да изживеят стресови моменти и да си създадат проблеми, които в следващите дни ще се разрастват. Марс навлиза в знака на нехармоничния ви Телец и започва опасно да се приближава към Уран. Двамата носят заряд от мълниеносна агресия. Бъдете внимателни, до 20-и напрежението при вас ще нараства. Следете знаците на съдбата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Навлизащият в Телец Марс ще ви зареди и активизира, ще събуди страсти и амбиции, ще ви извади от застоя в момент, когато конкуренцията ви излиза от строя. Предстоят дни на неочаквани обрати, които ще ви помогнат да получите това, към което отдавна се стремите. До два дни и в любовта ще ви потръгне с навлизането на Венера в знака на хармоничния ви Козирог. Идва вашето време.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Агресивен и рисков ден, особено за родените във втората декада. Ако заминете за чужбина дълго може да останете там. Ден на невъзвръщенците, на този, които са се отказали да се борят на едно място и смятат, че биха успели на друго. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Проведете прочистващи и оздравителни процедури. Приключвайте с обещаната работа.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
От днес Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Телеца и до 20 януари опасно ще се сближава с Уран. Напрежението ще нараства и поради пречупващия аспект с Юпитер, Сатурн и Меркурий след 8-и. Бъдете внимателни с кредитите и данъците, не влизайте в неравностойни връзки и не планирайте за следващите два дни необмислени пътувания и действия. Рискът ви диша във врата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден свързан с отровите, с изгнанието и преследването. Тълпата е неуправляема. Може да възникнат проблеми в местата, където се събират много хора с разностранни разбирания и интереси. Не се поддавайте на гнева, не си режете ноктите и не действайте първосигнално. Опитайте да разберете другата гледна точка. До вечерта ще почувствате енергиен спад. Марс напуска Овена.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
От днес Марс ще ви гледа в стимулиращ аспект от знака на Телеца. Край на един тежък и рисков за вас период, в който сте получавали шамари от съдбата и за доброто и за лошото, което сте правили. До дни очаквайте обрати, възможност да намерите по-добра работа и да се осигурите стабилност у дома. Случват се мъчителни събития, след които ще се почувствате като преродени.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Преломен ден. На места емоцията на празника предизвиква и агресия. Увеличете самоконтрола, стойте далече от места, където се събират много хора и нещата може да излязат от контрол. Ден на коренната реформа и на промените, които ще ви засегнат на много нива. От днес Марс навлиза в нехармоничния ви Телец. До 20 януари напрежението при вас непрекъснато ще нараства.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес старото се руши, лесно се освобождават агресивни и насилствени импулси. Засилва се желанието да се промени статуквото и да се търсят нови пътища за развитие. Някой взима решение за заминаване в чужбина, друг прекратява стари връзки и влиза в остри професионални конфликти. Неблагоприятно за оперативни намеси в областта на отделителната система. Не поемайте излишен риск.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
06 Януари 2021 година