Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Поличби за забогатяване

Видяна: 28121 пъти

Една от основните цели в живота на хората е стремежът да натрупат пари. Благосъстоянието на семейството е една от основните цели на всички обществ. Древните хора са се опитвали да забележат онези събития, които са били от полза и са ги пренасяли през вековете.
Така до наши дни са достигнали много вярвания, които предвещават богатство и имуществени облаги. Домакинството е доста важно и за да бъде всичко наред у дома, трябва да спазвате някои правила, които ще ви помогнат да живеете в изобилие и да не се нуждаете от нищо.
Почистването в къщата трябва да започва винаги и само от вратата навътре към стаята. Боклукът никога не се измита през прага, защото така си измитате късмета и няма да имате благополучие.
Когато слънцето залязва не трябва да се мие пода, тъй като всичко, което е придобито, няма да остане у дома.
Метлата трябва да се обърне с дръжката надолу, за да може просперитетът да дойде в къщата.
Нещата трябва да са на мястото си, ключовете и празните бутилки не могат да се поставят на масата, това е символ за бедност и недоимък.
Ако гости дойдат в къщата, тогава покривката след тях трябва да се изтупа на улицата, а не в къщата, това е сигурен начин да бъдат привлечени пари.
Вечер не можете да изнасяте боклука от къщата, защото се смята, че парите ще „избягат“ от вас.
Ако собственикът види паяк в къщата, това е на печалба и не трябва да убива животното.
Солта никога не трябва да липсва в къщата и не бива да се дава назаем.
Не можете да давате на някого хляб вечер, благополучието напуска къщата. Не можете да седите върху масата.
Не е препоръчително да носите чуждо злато, да давате пари назаем и да харчите пари за ненужни неща.
Ако се придържате към поне някои от правилата, тогава можете да постигнете целта си и да получите успех и богатство и в същото време да го увеличите. Не всички знаци помагат на човек да постигне успех, но има такива, чието изпълнение ще промени живота към по-добро и ще ви научи как да управлявате разумно парите и да живеете в изобилие. /блиц

Публикувана на
05 Януари 2021 година