Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са печелившите този вторник

Видяна: 25193 пъти

Овен
Ден за учене, за подновяване на занятия и учебни програми. На всички нива ще спечелят тези, които си знаят урока, които добре са проучили и усвоили важните за работата и бизнеса им факти и информации. Внимавайте със сътрудничеството и не допускайте странични хора до кухнята на заниманията и личното си хоби. Днес лесно се крадат фирмени тайни и домашни рецепти.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес ученикът си намира учител и обратното. Всичко проучено и научено ще ви влезе в работа, ще ви спести пари и ще помогне да се внедрите на престижна позиция. Не отивайте неподготвени на делови и лични срещи. Днес е важно да направиш добро впечатление. Лесно се усвояват всякакви уроци. Съвпадът на Меркурий с Плутон ще помогне да се събудят и родовите дарби на децата ви.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
В този ден ще спечелят добре информираните, знаещите и можещите, тези които са наясно с изискванията и нуждите на момента. Всичко да се проверява. Наученото в момента ще ви послужи и помогне да избегнете загуби и кризи. Някой ще се добере и до тайна информация, която ще му даде време за подготовка и реакция преди решителните действия за нападение и защита. Оглеждайте се.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Навлизате в рисков период. Не обсъждайте със странични хора семейните дела. Ден за учене и проучване. Сменят се и програмите на децата. Запишете се за нов информационен курс или започнете самообучаваща се програма. Търсете учители и ново методическо ръководство, което ще помогне да развиете личното си хоби. Ден на тайното знание, което ще ви донесе предимства.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес печалбите са за този, който е в час с новите изисквания на момента, който е запознат с нуждите на фирмата, с амбициите на шефовете и може да отговори на повишените изисквания на поста, който заема. Научете си урока и ще спечелите. Подгответе се за предстоящите преговори. Вероятни са рокади, които ще ви отворят път към по-добра и престижна служебна позиция.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
Проучете как стои въпроса по отношение на желаните и търсени от вас имотни сделки. Съвпадът на Меркурий и Плутон ви облъчва благоприятно от знака на Козирога. На прага сте на изгодна покупко-продажба. Имате шанс още утре да си осигурите и терена, на който ще работите, ще живеете или ще развивате талантите си в бъдеще. Ден за консултации и разузнавателна дейност.
6
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Сега е моментът да се съставят програми, да се проучват тенденциите за развитие и да се събира информация в посоката, в която ще действате и ще се развивате в бъдеще. Намерете и нови учители за децата. Влизат в действие нови правила, които ще изискват повече натоварване и ангажираност от ваша страна. Постарайте се да отговорите на нуждите на децата, на шефа и половинката.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Време е да се ориентирате в новата обстановка. Ден за учене и проучване, за повишаване на личната квалификация, за усвояване на нови уроци и опитности. Съвпадът на Меркурий с вашата управляваща планета Плутон ще ви помогне да преосмислите на дълбоко ниво бъдещите си занимания и да задвижите полезни за бизнеса ви инициативи с наследен имот.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес печелят добре информираните и тези, които имат достоверни източници, позволяващи да са в час с промените и да са част от предстоящите събития. Всичко, което научите и проучите ще ви влезе в работа и ще помогне да спечелите. Не споделяйте тайни информации и факти, които друг е споделил с вас. Нелоялните ще бъдат извадени от играта и ще останат от два стола на земята.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Днес е точният съвпад на Меркурий и Плутон във вашия знак. Стимулира се бизнесът с недвижими имоти. Може да уредите спорен наследствен проблем. Потърсете специалисти във всички дейности и начинания, които ще започвате. Ден за консултации и среща на учениците с учителите на живо. Потърсете и нова група, в която да тренирате или да релаксирате след работа.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес може да намерите търсения имот или кандидат за покупка на вашия. Благоприятни са всякакви брокерски инициативи. Време е да разрешите имотен и наследствен спор. Направете проучвания на места и терени. Може да уредите и децата. Семейството ви се разширява на нова територия. Всичко научено днес ще помогне да се справите с проблемите и да заживеете по-добре.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес не печелят умните, а добре осведомените и информирани хора с бърза и навременна реакция. Може да научите важна информация, която приложена на практика в подходящия момент ще ви осигури пари и по-добра позиция в работата и в търговската инициатива. Не изоставайте от новостите, предложете на партньори и шефове нещо актуално. Може да получите повишение.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
05 Януари 2021 година