Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем първия ден от новата седмица

Видяна: 25315 пъти

Овен
Ден за пътуване, за подновяване на лични и делови срещи. Препоръчват се разговори на четири очи. Уточнете бъдещи сделки, договори и покупко-продажби. Днес може да купите нещо на сметка и да установите връзка с нови партньори. Някой ще продаде непродаваемото до момента, друг намира отдавна търсеното. И залежалите стоки намират купувач. Активизират се брокерските инициативи.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Един от най-успешните ви и силни дни за месеца. Символ е колесницата на победата. Добре е да пътувате, да не отлагате делови срещи и преговори, да посетите важни за бъдещето ви места и хора. Бизнесът се активизира. В следващите дни ще се провеждат делови срещи, на които ще се взимат отговорни решения. Вървите и към успешна сделка с недвижим имот.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Този ден ще постави на тест по пригодност личната ви амбиция, възможности и знания. Ден за подвизи и лични рекорди. Ще се наложи да се състезавате със силни конкуренти. Очаквайте удари в гръб и тежка компроматна игра. Ще си проличат истински верните ви хора и тези готови да ви предадат. Ден и на доброволната жертва. Някой взима решение за прехвърляне имот на децата.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Най-благоприятният ден за пътувания, за предприемаческа дейност и покупко-продажби. Може да се купи нещо с отстъпка и да се продаде с печалба. Ще пласирате успешно и полуготовата си продукция. Споразумейте се за бъдещи сделки и условия по договори. Бъдете принципни и не заблуждавайте тези, с които влизате в преговори. Ще се сключват дълготрайни и успешни съюзи.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Първият благоприятен ден за делови срещи и бизнес инициативи за тази година. Пътувайте, уредете си срещи с партньори, снабдители и производители. Направете нужните заявки и си стиснете ръцете с нови договори и поръчки. Може да поемете и повече рискове, да потърсите нови клиенти и бизнес партньори и да предложите нови оферти. Всяко усилие ще си струва труда.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за бизнес и търговия, за уреждане на всякакви сделки, за подновяване на стари връзки и делови ангажименти. Може да направите изгодна покупко-продажба и да намерите нещо търсено отдавна. Поемете умерени рискове, но без риск в този ден печалбите ви няма да са толкова големи. Работата ви потръгва и позволява до дни да реализирате печалби. Дава се клетва за вярност.
6
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Един благоприятен ден за бизнеса, за личните ви и делови отношения. Подновяват се договори и работни програми, осъществяват се нови сделки и се преговаря за бъдещите инициативи. Препоръчва се работа в екип, за да се преодолеят загубите от кризата. Бъдете отговорни и принципни, не си позволявайте да заблуждавате околните. Ден за личностно изцеление, всеки си намира пътя.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Сега е момента да подновите стари връзки и да създадете нови в посока на бизнеса и деловите отношения. Може да направите изгодна сделка, да продадете и купите нещо с печалба. Създайте полезни за бъдещето контакти, направете изгодни предложения и приемете такива. Влезте в нова група и среда, където да развивате и личното си хоби. Пътувайте и преговаряйте на четири очи.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Най-близките ви хора днес ще постигнат нещо важно в живота си, а от вас се изисква да проявите саможертва и да ги подкрепите независимо, че сами се нуждаете от подкрепа или от средствата, които ще им предоставите. Ден за отказ от собственост в името на децата. Правите всичко с мисъл за ближния, взимате решение за прехвърляне, покупка или продажба на имот. Ден за пренастройка.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Очаквайте печалби и придобивки. Сега е момента да проведете разговори с бъдещи и настоящи партньори, служители, шефове и снабдители. Може да получите и направите най-добрите оферти. Бизнесът живва, сключват се нови договори и се правят големи отстъпки. Днес всичко може да се купи и продаде. Ще пласирате и полуготовата си продукция. Рекламирайте се.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес се дава клетва за вярност. Стиснете си ръцете в името на бъдещо сътрудничество. Подбирайте си приятелите и работодателите. Подписаните договори може да се окажат дълготрайни и ползотворни и за двете страни. Ще си проличат тези, които могат да побеждават. Рекламирайте се, търсете ново място за внедряване. Може да получите и финансиране.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Бъдете чисти в мислите и справедливи в делата в този ден. Защитете някого и ще се сдобиете с верен приятел. Ден на честната игра и политика. Едва лъжа ще повлече след себе си куп други, от които само неприятности ще произлязат. Ден на доброволната жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Планирайте прехвърляне на наследствен имот. Не яжте тежка и груба храна.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
04 Януари 2021 година