Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

5 принта модерни тази зима

Видяна: 134180 пъти

Класически и абстрактни, принтовете тази зима са много разнообразни. Вижте кои са 5-те топ тренда, които са модерни през сезон есен/зима 2020-2021. 5 принта, които са модерни тази зима.
1. Зима на карета
Карето е сред любимите ни принтове за есенно-зимна мода. В него има нещо класическо и много изискано. Карираните принтове са толкова много - някои са по-популярни, като тартана, други - не чак толкова. Някои имат имена, други - не.Карето е сред принтовете, които можете да носите с други едноцветни дрехи. Подходящо е както за по-изискана, така и за по-небрежна визия. Ако не сте най-големите почитали на карирания принт, можете да го изберете за шала си.
2. Големи и малки флорални мотиви - зимна цветна градинаФлоралните принтове са сред вечните модни тенденции. Актуални са както през зимата, така и през лятото. За сезон есен/зима 2020-2021 виждаме мирно и стилно съжителство на дребните и едрите флорални мотиви в актуалните трендове.
Флорален принт с големи цветя - за драматизъм
Едрите флорални мотиви обикновено са малко по-драматични и изискани. Стоят чудесно на красиви рокли или елегантни блузи. Обожваме ги и върху чанти. Обикновено едрите флорални мотиви не са с много елементи, но този сезон е точно обратното - обсипват дрехата от горе до долу.
Ситен флорален принт - ретро и женствен
Принтовете с дребни цветчета не са толкова популярни, но също са сред тенденциите за зима 2020. Те изглеждат ретро, но и много женствени. Макар някои дизайнери да ги показаха в тоалетои от глава до пети, повечето ги използват за акцент.
3. Артистични животински мотиви - като на картина
Не е изненада да видим анималистичните принтове сред тенденциите. През този сезон, обаче, те изглеждат много по-различно. Вместо типичните леопардови и тигрови шарки, виждаме животните, пречупени през погледа на артиста - детайлни или абстрактни изображения на птици и бозайници, а не толкова на шарките им.
4. Букви и лога - модни послания
Използването на букви в модата е често срещано. Преди няколко сезона дизайнерите използваха дрехите, за да изпращат послания. За есен/зима 2020 това не е толкова актуално, о пък изписването на името на бранда е хит. Принтовете с букви и лога не са за всеки вкус, мнозина ги смятат за позьорски и ги избягват.
5. Пъстри принтове - абстрактно изкуство
Завършваме с най-артистичният тренд за сезона. Ако имате дреха, която изглежда като картина - преливащи цветове, игра на нюансите, скрити изображения. Абстрактните принтове могат да са много разнообразни - с бохо или елегантно и строго излъчване.

Публикувана на
03 Януари 2021 година