Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква през първата неделя на новата година

Видяна: 25925 пъти

Овен
Концентрирайте се върху точно определена цел и я гонете докато не я постигнете. Не се разпилявайте с нищо странично, за да не загубите време, енергия и предимство. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Вземете важни решения и ги следвайте неотклонно. Може да се появи пречка, но бързо ще я преодолеете. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес преградите се лесно преодолими. Някои от тях са илюзорни и са плод на страховете на ума. Направете крачка към важна за вас цел. Концентрирайте се, не се разсейвайте и си гонете интересите. В този ден с лекота отхвърляме колебания и съмнения и взимаме решенията отлагани от доста време. Ще се почувствате организирани и може да свършите доста работа.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Проблемите в този ден идват за тези, които се разпиляват в много дейности и в отношения с много хора. Така губите нишката на истинските ви нужди, намерения и потребности. Ще се наложи да преодолявате редица препятствия. Ще се опитвате да привлечете един и да дистанцирате друг, в момент когато и двамата имат място в сърцето ви. Внимавайте с храната, не напрягайте очите.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Определете посоката, в която ще се движите и не я променяйте, независимо намесите. Ако се впуснете в много начинания и инициативи нищо няма да се получи, ще се ядосвате, ще объркате плановете и на близките. Ако се концентрирате над важен проблем ще го разрешите до вечерта. Не напрягайте очите. Вечерта може да си поръчате сън-прогноза. Ще сънувате пророчески сънища.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Предприетото днес ще се развива успешно и благоприятно за вас. Може да вземете важно и отговорно решение. Концентрирайте се над най-важната цел и я следвайте неотклонно. Ден за гладуване и духовно прозрение за бъдещето. Изчистете мислите и съзнанието си, не напрягайте очите. Добре е да смените един вид труд с друг и да отделите време за личното си хоби.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес няма невъзможни неща и незначителни такива. Активизирайте се максимално. Луната навлиза във вашия знак и отваря нови пътища за развитие. Сега е момента да стартирате нова дейност, връзка, делови и производствен ангажимент. Ще се обаждат стари клиенти, може да получите нови поръчки и доставки. Лесно се отдава енергия. Екстрасенси да не лекуват.
6
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Предприетото в момента ще ви донесе късмет и придобивки и ще заложи перспективна програма за бъдещите ви начинания. Концентрирайте се над най-важната цел и като я постигнете, тогава преминете на следващата. Противопоказно е да се разпилявате в различни посоки. С действията си в този ден ще се издигнете на по-добра позиция в работата и в личния живот. Поемете отговорност.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден за атака по всички фронтове на живота. Направете крачката, която отдавна подготвяте. Ще постигнете максималното и ще се изкачите на нова навивка на личното си и професионално развитие. Може да получите изгодно предложение за работа и да бъдете приети в нов екип или състав. Днес и утре кандидатствайте по спонсорски програми, търсете ново място за внедряване и реализация.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Родените в първата декада ще действат разсеяно, а това може да им донесе неприятности. Бъдете максимално концентрирани над това, което се налага да вършите, за да не предизвикате инциденти. Бързайки за едно забравяте друго, а за третото изобщо няма да се сетите. Пазете очите. Ден на фатално привличане и влияние. Тази вечер вървите и към изневери. Приберете се навреме.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на благоприятни обрати. Луната навлиза в хармоничната ви Дева и сключва стабилизиращи аспекти. Време е да определите основната и важна цел, която ще следвате и да направите първата крачка към нея. Днес няма невъзможни неща или незначителни такива. Всичко, което предприемате или ви се случва ще ви издигне на нова позиция в живота. Ден за гладуване и духовно прозрение.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден на орела. И най-заблудените може да открият важната за себе си цел и да започнат да я преследват. Действайте активно, не се стопирайте сами и без това животът достатъчно ни е ограничил. Предприетото в момента може да стабилизира работата, личните ви и семейни връзки. Концентрирайте се над важните за вас дела и не ги изпускайте от погледа си докато не ги постигнете.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес и утре Луна и Венера ви облъчват в неблагоприятни аспекти от знака на Девата и Стрелеца. Ще се разпилявате в различни посоки и ще губите време в празни приказки с неточните хора. Вечерта ще ви върне в изходната позиция. Ще се ядосвате, че толкова малко сте успели да постигнете. Преди заспиване си поръчайте сън, който да ви помогне да разрешите проблемите.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
03 Януари 2021 година