Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Внукът, убил дяда си и баба си, опита да натопи баща си

Видяна: 16958 пъти

До момента няма други лица с повдигнати обвинения и наложен постоянен арест, освен внукът Георги Йорданов (21 г.) по случая с убитото възрастно семейство от Шумен. Това съобщи прокурор Орлин Куздов, цитиран от "Труд".
Телата на 75-годишния Георги и 68-годишната Янка бяха открити на 23 ноември във вила в местността „Под манастира”. 36 часа по-късно бе арестуван внукът им, който след убийството отмъкнал 1200 лева от банковите им карти.
Задържаният опитал да прехвърля вината върху баща си. Алибито на таткото е проверено - камери са го засекли, че по време на убийството, той е бил на бул.”Ришки проход” в Шумен. Пътувал е с автомобила си „Тойота” и е бил заснет от камерите на частна фирма в този район. Записите са толкова добри, че се вижда ясно лицето му. Най-вероятно Георги ще бъде изследван от медици, ако се твърди, че е претърпял хирургическа интервенция на ръката. Нанесени са общо поне 20 силни удара с 65-сантиметровия метален прът върху телата на убитите Янка и Георги Атанасови, сочат първоначалните данни.

Публикувана на
02 Декември 2020 година