Новина от категория Светът
Архив на публикациите

В гей секс оргия с всички на калъп участвал евродепутатът-хомофоб

Видяна: 16409 пъти

Арестът на унгарския вече бивш евродепутат в петък в столицата на Европа - Брюксел, разкри твърде интересни щрихи за сексуалния живот на иначе изживяващия се като твърд консерватор Йозеф Шайер.
Полицията е разтурила гей секс оргия в “затворен” клуб в Брюксел. Униформените спипали на калъп 25 мъже, въпреки противоепидемичните мерки, които забраняват събиране на големи групи хора.
Един от арестуваните на секс партито се оказа виден унгарски депутат от партията на Виктор Орбан, изживяващ се като ултраконсерватор и заклет хомофоб. Автор е на конституционни поправки, които определят брака в Унгария като съюз между мъж и жена.
Видният политик, който е в Европарламента от момента на присъединяване на Унгария към ЕС (2004 г.) се оказа в центъра на пиперлив секс скандал. Както научаваме, участниците в разкрепостеното мъжко парти са били задължени да спазват твърде либерални порядки. “Груповият секс е задължителен, а презервативите са забранени”, разкрива организаторът на гей оргията Дейвид Манжели, 29-годишен докторант. Пред медиите разкрива, че това са били единствените две правила на секс партито, организирано в клуб в центъра на Брюксел.
“Разговаряме, пием, точно като в кръчма. Единствената разлика е, че междувременно правим секс помежду си”, казва той пред вестник Het Laatste Nieuws.
Участниците в оргията са били глобени с по 250 евро за нарушаване на комендантския час в Брюксел и нарушаване на ограниченията за социални контакти.
Заради претенциите на Шайер за имунитет от Европарламента се е наложила намесата на белгийското външно министерство. Унгарският депутат подаде оставка в неделя, без да посочи причина, но призна, че е участвал в “домашно парти”. /лупа

Публикувана на
02 Декември 2020 година