Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Любовник причина да убият млада арендаторка, майка на две деца

Видяна: 44920 пъти

Нов мъж в живота на убитата 21-годишната Красимира от Бегово е причината Любомир Петров да посегна на живота й. Тя го изгонила три дни преди да я простреля. Първоначалната версия бе, че младата жена сама е сложила край на живота си с ловна пушка.
Семейството е имало две невръстни деца. Напоследък отношенията между двамата били изострени. Според близки, седмица преди трагедията, те се разделили.
20-годишният й съпруг хладнокръвно и умишлено е убил майката на децата му. Има доказателства за системно домашно насилие от негова страна. Редовно е малтретирал и психически, и физически Красимира. Използвал я за пари и бил изключително алчен. Тя наследила както имоти, така и пари от родителите си. Продължила бизнеса на баща си, свързан със земеделие. Била находчива и печелила добре. Любомир не й помагал във фирмата. Единствено го интересувала печалбата. Красимира си намира любовик, който е от Пловдив и е на 28 години. В началото на септември е била на море с новото си гадже. Няколко дни, след като са се прибрали с Любомир за пореден път се скарали. Тогава го изгонила. Заявила му, че трябва да си намери квартира, че не работи вече във фирмата и че иска развод. Ядосан, Любомир си тръгва. Тайно и поставя записващи устройства, за да я следи какво прави. В нощта на убийството се върнал, за да си вземе техниката. Красимира не го пуснала и заключила вратата. През съседния двор той преминал през задна врата, която успял да разбие. Нахлул в стаята, тъкмо когато си пишела с новия си приятел. Тогава му признала за новата връзка, както и кой е новият мъж. Това отключило агресията на Любомир и той я убил.
Видео записи от камери в селото го засекли как от съседния двор влиза в къщата, малко преди самото убийство. Освен това, физически няма как да се е простреляла сама, имайки предвид, че куршумът е попаднал в сърцето, а пушката е над 1 метър.
Любомир е бил подложен и на детектор на лъжата. Полиграфът е показал, че лъже.
Поиска от съда да се прибере у дома, но според магистратите най-адекватна мярка за неотклонение спрямо него е „задържане под стража”. /трафик

Публикувана на
30 Ноември 2020 година