Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Любовен хороскоп за декември

Видяна: 21280 пъти

Овен
В последния месец на годината, семейните отношения ще се развиват почти перфектно. Въпреки това неизбежните финансови разходи, малко ще развалят вашето настроение. Сдържайте емоциите и не влизайте в конфликти с близки и приятели, тогава Новата година ще ви донесе приятни изненади. Успехът и късметът, ще ви придружават през целия декември, няма да ви напуснат и през януари. Опитайте се да изживеете това време активно и интересно.
В края на месеца няма да ви е скучно: интересните срещи ще направят живота ви по-разнообразен, ще донесат нови идеи и планове. Може спонтанно да решите да тръгнете на пътешествие. Вашата енергия и непредсказуемост, ще накара членовете на семейството да погледат на вас по нов начин. Близките ще оценят вниманието и грижите към тях, а в замяна ще ви възнаградят с буря от положителни емоции.
Телец
През последните месеци не отделяхте прекалено много време на семейството си и следователно авторитетът ви е подкопан. Е какво да се прави, използвайте това обстоятелство в своя полза и предайте управлението на партньора си. Освободете се от излишната отговорност и гледайте от кулоарите как членовете на семейството се справят без вас. Много скоро те ще признаят своето поражение и вие ще си възвърнете на почетното място начело на масата. Семейните проблеми, разбира се ще бъдат досадни, но бъдете търпеливи и гасете възникващите конфликти в зародиш.
Подаръци на съдбата под формата на любов или приятелство не са изключени. Въпреки това, е малко вероятно необвързаните да намерят постоянен партньор в живота в близко бъдеще. Най-вероятно това ще се случи през следващата година. Но не бива да се отчайвате. По-добре се заемете със самопознание и прилагане на вашите идеи.
Близнаци
Като цяло нещата в личния живот, ще са сравнително спокойни. Но в началото на месеца, не са изключени кавги с близките. В конфликтите с членовете на семейството, ще играете ролята на защитник на собствените си интереси. Доказвайки своята истина, рискувате напълно да се изпокарате с партньора и децата. Опитайте се да избягвате конфликтните ситуации: не си позволявайте да говорите за близките си пренебрежително, правете компромиси, подкрепяйте любимите си хора в техните начинания.
Любовта към близките и надеждните приятели, ще ви помогне да преодолеете негативните ситуации през втората половина на месеца. В края на годината се старайте да не прекалявате с комплименти и нови запознанства. Прекарването на празниците с приятелите и семейството, ще ви помогне да натрупате сили за преодоляване на бъдещите кризисни ситуации. Опитайте се, да избягвате горещите теми.
Рак
Първата половина на месеца ще донесе много приятни неща: подаръци, обяснения в любов, нови романтични запознанства. Може би необвързаните най-накрая ще намерят своето щастие. Семейните, ще могат да укрепят връзките с близките и да намерят успешни решения на най-трудните и объркващи проблеми.
Необвързаните ги очаква месец на забавления и леки и необвързващи флиртове. Нови запознанства и кратковременни любовни истории, ще изпълнят живота ви с нови впечатления и ще доставят много емоции. Но трябва да сте внимателни, водейки бурен начин на живот, може да станете жертва на нечестни хора. Така че, бъдете по-избирателни при избор на партньори и обкръжаваща среда.
Лъв
Романтичното настроение ще ви преследва през останалата част от годината. Има вероятност някой от вас, да започнат любовен роман на работа. Обаче бъдете внимателни в интимните отношения. В отношенията с близките хора се препоръчва да бъдете по-открити и честни. Всяка лъжа, ще се обърне срещу вас. От средата на месеца избягвайте кавгите и изясняване на отношенията. И накрая, спрете да реагирате толкова бурно на критиката, погрижете се по-добре за себе си и станете още по-красиви, по-богати и успешни, въпреки всички завистливи хора.
В текущите отношения, животът ще бъде хармоничен. Вашето предпразнично настроение ще бъде предадено и на партньора ви. Заедно определено няма да скучаете - може дори да превърнете обичайното почистване у дома, във вълнуващо действие, изпълнено с усмивки и смях. Необвързаните по време на празниците, ще бъдат весели и неустоими. През целия месец ще имате късмет в романтичните връзки. Има вероятност да се осъществи запознанството, което така чакате. Взаимоотношенията ще се развият доста бързо. Очаква ви време на удивителни срещи, нежност и удоволствие.
Дева
Декември ще ви донесе много домакински задължения, които между другото са се трупали цяла година. Обаче е препоръчително да не изкарвате раздразнението си на близките, а търпеливо да изпълнявате домакинската работа. Всичките ви усилия за подобряване на семейния живот, ще се изплатят. Прекарване на времето със семейството, ще ви позволи да получите много положителни емоции и ще ви зареди с позитив. Само не се карайте с родителите си, за да не съжалявате по-късно цял живот.
Необвързаните ги чака месец на срещи с приятели, шумни партита и танци до сутринта. Едновременно с това, има щанс забавленията да завършат с неприятности. Много от вас, ще се решат на важно действие- да сключат брак. Бракът, сключен по това време, ще бъде силен и надежден.
Везни
В сферата на личния живот през първата половина на декември, може да имате съмнения относно вашият партньор. Ще анализирате, претеглите всичко и е възможно да откриете повече минуси в партньора си, отколкото плюсове. Не бързайте да прекъсвате отношенията, много скоро ще разберете, че сте подценили половинката си. Сега трябва да имате търпение и да се опитате да мислите за нещо друго. Комуникацията с приятели, хобито и пътуванията, ще отвлекат вниманието ви от притесненията.
През втората половина на месеца, съдбата ще даде шанс на двойките, прекратили връзката си преди известно време. Имайте предвид, че сдобряването е възможно, само ако все още изпитвате чувства към бившия. Напомнете за себе си със съобщение, обаждане, „случайна“ среща. Възможно е сега всичко да е по нов начин и да осъзнаете, че историята ви все още не е приключила. Новите запознанства, едва ли ще доведат до нещо сериозно. Флиртове, приятелства - това е може би всичко. Ако имате желание и се стараете, по дълготрайни взаимоотношения са възможни към края на месеца.
Скорпион
В личния живот през първата половина на декември необмислените думи, дори изговорени на шега, могат да създадат сериозни проблеми. През този период вие, и вашата половинка, ще бъдете твърде чувствителни. Не се увличайте с критика и не се дразнете за дреболии. Винаги се представяйте на мястото на вашия партньор. В средата на декември може да се случи събитие, което да освежи чувствата и укрепи дългогодишните взаимоотношения. Възможно е по някакъв начин да погледнете избраника си по различен начин и в очите ви той да стане още по-привлекателен.
Необвързаните ще имат засилен копнеж за любовни подвизи, рискови и авантюристични романи, изневери, флиртове с обвързани хора. Ролята на Казанова, ще изпълнявате успешно, докато не попаднете в ръцете на ревнив съпруг или съпруга. През втората половина на месеца, някои от вас, може изведнъж да осъзнаят, че изпитват романтични чувства към стар приятел. Не бързайте веднага да признавате чувствата си - вероятно вашият приятел в този момент не е готов за такъв обрат на събитията.
Стрелец
През първата половина на месеца в семейството, ще цари мир и взаимно разбирателство. Скоро обаче ще ви отегчат скучните роднини и ще ви привлекат приключенията. Ще ви се прииска да изпитате нови усещания, да се потопите в света на шумните партита, неограничените забавления. С охота ще правите запознанства с противоположния пол, ще получавате комплименти от тях и изобщо няма да се притеснявате, че любимият ви чака у дома. До края на месеца все пак ще промените решението си и ще спрете да наранявате партньора си. Съвместните хобита ще ви помогнат да се сближите с половинката си. Научете се да виждате само положителни черти в любимия човек, сега не е най-добрият момент за критика.
Опитайте се да бъдете по-отворени с близките си. Покажете им внимание, това ще привлече партньора ви към диалог. Необвързаните ще бъдат настроени носталгичното и това ще се окаже пречка по пътя към нова връзка. Вместо да проявявате интерес към непознати хора с които се срещате, ще предпочетете да си припомните моменти от миналото с бивш партньор. В един момент дори ще поискате да му се обадите, но не го правете. Когато се срещнете отново, ще разберете че сте приели копнежа по старите дни, за любов.
Козирог
В личния живот през декември, прекарвайте колкото се може повече време с любимия човек. Ако е възможно, тръгнете на пътешествие заедно, макар и кратко, но създаващо топло романтично настроение. Излизайте по-често, уговаряйте си срещи. Без значение колко дълго сте заедно, чувствата ще пламнат с нова сила. През втората половина на месеца, оставете главните задачи на партньорът. Така ще имате повече свободно време. Посветите края на годината на вашата личност, преоцените ценностите си, определите приоритетите, планирайте бъдещето.
Необвързаните ще бъдат във весело настроение. Комуникацията с противоположния пол ще бъде особено приятна - ще сте очарователни, уверени и ще предизвиквате искрен интерес. През този период са вероятни запознанства с перспектива за дълъг роман. Но тук много ще зависи от вас: ако сте в настроение за сериозна връзка, не бързайте с момента на първата интимност. В краят на месеца е възможна изненада под формата на среща с човек от миналото - бивш приятел или партньор. Но помнете, не лепете вече счупената ваза.
Водолей
През целият месец, ще берете плодовете на вашите собствени грешки. Обърнете внимание на роднините, децата и съпруга през този период. Настроението, с което ще се проведат празниците, ще зависи от вас. Ако се постараете, времето прекарано със семейството ще протече в забавна и спокойна обстановка - такава, каквато не е имало в дома ви от доста месеци. Направете подаръци, приемайте поздравления. Оставете зад прага на дома, всички недоразумения с любимия човек - може би в коледната нощ ще се случат чудеса и на сутринта всичките ви недоразумения ще останат в миналото.
Необвързаните имат голям шанс да срещнат своята сродна душа. Срещата ще се проведе на някакво масово събитие. Отначало общуването ще донесе много приятни емоции и може да изглежда, че най-накрая сте срещнали своята половинка. С течение на времето обаче ще осъзнаете, че сте направили прибързани изводи: в действителност между вас няма да има много общо. Вслушайте се какво казват близките приятели: в тази ситуация те ще бъдат прави.
Риби
В сферата на личния живот, през декември може да станете по-доверчиви и лековерни. И по този начин да попаднете под влиянието на човек, който се представя не за това, което е в действителност. Не губете бдителността си! Преди да задълбочите романтичната връзка, погледнете внимателно избраника си и се опитайте да разберете истинските му цели. В края на годината необвързаните най-после ще изпитат най-приятното чувство - любов. Ще бъдете в отлично настроение. Ще ви се струва, че може да преместите планини. Ще привличате вниманието на противоположния пол, ще имате много фенове.
На тези от вас, на които настоящата връзка вече не носи радост, могат да решат да прекратят отношенията. Няма да имате съмнения относно правилността на такава постъпка. Най-вероятно причината ще бъде страст към някого и в резултат осъзнаването на това, което наистина искате от любовния съюз. През втората половина на декември любовните желания на семейните, ще получат мощна подкрепа. Освежаващи чувства, ярки, свежи емоции ще засилят привързаността ви към партньора.

Публикувана на
29 Ноември 2020 година