Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Голямата любов на Слави му натри носа

Видяна: 17934 пъти

Голямата любов на Слави Трифонов доказа, че който търси, намира. След повече от две години търсене на телевизия, в която да прави собствено предаване, психоложката Магдалена Ангелова най-накрая се уреди с кабеларка, готова да я приюти. Става въпрос "Код Хелт", който е съвсем нов канал, профилиран изцяло в излъчване на здравни предавания.
Именно в новата медия Маги е успяла да продаде идеята си за шоуто "Познаваме ли себе си?", посветено на психичното здраве. Каналът се излъчва от няколко дни и програмата му засега изглежда доста амбициозна – сутрешни блокове, светски предавания, съботно-неделни програми, шоу за пътуване и още други интересни проекти.
Още преди повече от две години блондинката призна, че отдавна има желание да прави подобно шоу, посветено на приложната психология. В него тя искаше да дава съвети на зрителите си как да се справят в критични ситуации, опазвайки собственото си психично здраве, пише "Уикенд".
Ангелова така и не успя да продаде идеята си тогава, но се уреди с рубрика в предаването на bTV "Тази събота и неделя", когато все още го водеше Мариана Векилска, с която са близки. Когато обаче Векилска напусна телевизията, за да си опита късмета в Брюксел обаче, рубриката на Маги също изчезна от ефира.
Според слуховете, психоложката опитала да спечели на своя страна бившия си любим Слави Трифонов, с когото не веднъж е признавала, че поддържат добри отношения. Тя му предложила да я прибере в собствената си телевизия, но той отказал. Вместо Маги взел друга психоложка - блондинката Лилия Стефанова, с която слуховете редят, че има връзка./show.blitz.bg

Публикувана на
29 Ноември 2020 година