Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Някой здраво ме е проклел!“

Видяна: 21240 пъти

Кметът на Пловдив Здравко Димитров бе успешно опериран в УМБАЛ „Пълмед“ след битов инцидент. Той бе приет вчера по спешност след счупена раменна кост при падане в дома си.
„Г-н Димитров с чувства добре, оперативната интервенция премина без усложнения. Предстои след изписването му до дни, да премине през индивидуална рехабилитационна програма и да се възстанови напълно“, коментира д-р Георги Тиков, извършил операцията ортопед-травматолог от Отделение по ортопедия и травматология в УМБАЛ „Пълмед“.
Той е с пирон в ръката, като по думите му във вторник ще бъде изписан, тъй като тогава изтича клиничната пътека.
"И аз не усетих как стана. Случи се за секунди. Белята идва бързо. На път за болницата звъннах на митрополит Николай и поисках да се помоли за успешното ми изцеление. Владиката много се ядоса, че отново имам здравословен проблем. И увери, че ще дойде у дома да освети мястото, където паднах. Няма човек, който да е давал повече курбани от мен. Сега пак ще дам. Едни съчувстват, но не са малко и онези, които кълнат. Но да са живи и здрави!", каза Зико пред "24 часа".
Той бе изписан наскоро от УМБАЛ „Пълмед“ след успешно продължително лечение от COVID-19 в специализираното отделение в болничното заведение.

Публикувана на
29 Ноември 2020 година