Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

6 признака, че сте срещнали Принца на белия кон

Видяна: 29463 пъти

Не винаги можете да разберете веднага дали един човек ще остане в живота ви завинаги. Не винаги можете да знаете дали той иска да бъде в живота ви по-дълго. Но има някои ключови признаци, които ще ви подскажат все пак дали този нов човек ви е предопределен от съдбата.
1. Връзката ви не се развива по обичайния сценарий
В интерес на истината най-успешните връзки са започнали по необичаен начин. Може да мечтаете за любов от пръв поглед, но често голямата любов идва доста след него. Това че отношенията ви са различни от всички, които сте имали досега, всъщност е добър знак.
2. Заедно се чувствате удобно
Не усещате напрежение или притеснение, когато сте заедно. Не мислите предварително за какво да си говорите, защото всичко става помежду другото. Можете и просто да си мълчите и да стоите един до друг, без да искате да нарушите на всяка цена мълчанието.
3. Чувствате, че този човек е част от вашето семейство
Можете да му доверите всичко, имате му безгранично доверие и виждате в очите му, че няма да ви навреди. Той самият също показва, че ми е удобно, когато е с вашите близки.
4. Когато мислите за бъдещето, той винаги присъства
Несъзнателно свързвате не само настоящето си с него, но категорично и бъдещето. И нямате никакви страхове или притеснения, че самият той има други планове. Знаете, че ще бъде заедно и толкова.
5. Виждате най-доброто в него
Макар и той да има лоши качества, никога не мислите за тях. Готови сте да влезете и в огъня заради него и да го защитите пред целия свят. И не ви интересува, че бихте си навредили. Това е така, защото любовта ви е безусловна и истинска.
6. Срещнахте се случайно
Не сте се търсели в интернет, нито са ви запознали общи приятели. Срещнахте се напълно случайно и в първия момент дори не ви хрумна, че това може да е вашият специален човек. Просто енергията му ви привлече и ви хареса да бъдете около него. И така е досега.

Публикувана на
29 Ноември 2020 година