Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Извратени секс обичаи по света

Видяна: 140200 пъти

Известно е, че всяка народност по света си има свои традиции и обичаи. В това число и такива, свързани със сексуалната им култура. На цивилизования свят му е трудно да разбере повечето от тях.
Тибет
Тук се счита за срамно жените да са девствени. Ако разберат за това в селото, родителите изгонват дъщеря си от къщата. Поради тази причина самите майки заповядват на момичетата да спят с поне 20 мъже, "доказвайки", че са узрели за брак. Понякога необходимият брой партньори не може да се открие в селото и тогава момичетата отиват в съседните села, където принуждават мъжете да правят секс с тях. И когато се женят, те често не се ограничават до един съпруг. Дълбоко залегнала в семейната традиция на Тибет е братската полиандрия. При нея жената напуска родителите си, за да се омъжи за всички братя от друго семейство. Бракът на братята с една и съща жена гарантира, че всички те ще останат на своята земя, която ще бъде наследена и от техните деца.
Гуам
Съгласно местните традиции на този остров в Тихия океан, на жените не е позволено да се омъжват, без да са опознали мъжката любов. Затова там съществува особена професия - дефлоратор. Мъжете получават пари, за да отнемат девствеността от младите момичета.
Тробрианди - племе от Тробриандските острови, Папуа и Нова Гвинея
В това племе сякаш нещата са обърнати на обратно. Тук се смята, че жените искат секс точно колкото и мъжете, а това е причината момичетата да започват да правят секс от 8-10-годишна възраст, а момчетата на възраст между 10 и 12 години. Тук "излизането на среща" не се толерира, освен ако вече мъжът и жената не са женени.
Конго
Преди сватбената церемония лидерът на племето е длъжен да лиши булката от девствеността си лично. Ако не се справи, тогава е свален и е избран нов, който завършва започнатото.
САЩ
Едни от най-странните, или по-скоро безсмислени секс закони. Повечето от тях са в сила и към днешна дата.
Така например първата любовна нощ в щата Вирджиния не трябва да се прекарва на включена лампа.
В град Александрия, щата Минесота, е забранено на мъжете да правят секс с жените си, ако първите имат лош дъх и миришат на риба, чесън или лук.
В щата Вашингтон е забранено на мъж да прави секс с девственица, дори и в първата им брачна нощ.
В Уисконсин пък мъжът може и да не стреля с пистолет, докато партньорката му е в оргазъм.
Сомалия
В Сомалия, както и в редица други африкански страни, ако жената се омъжи, след като вече е спала с мъж, тя се счита за омърсена и от такава ситуация може да излезе само по два начина – или да я изхвърлят на улицата като мръсно коте, или да я убият с камъни. Има и трета алтернатива – ако жена съгреши, а след това ѝ предстои да се омъжи, тя трябва да се подложи на тежка и болезнена гинекологична операция – зашиване на девствената ципа. В някои райони, след идването на първата менструация, момичето е длъжно да зашие девствената си ципа. Едва след сватбата, тя може отново да се отшие.
Френска Полинезия
Преди първата брачна нощ момичето трябва да прекара в интимни отношения с всички приятели и роднини на бъдещия си съпруг. Само тогава любимият ѝ може да я докосне. Остров Кук
Родителите тук одобряват, дори подтикват дъщерите си да имат колкото се може повече партньори преди навършването им на 18-годишна възраст. В противен случай, ако момичето остане девствено до тази възраст, тя трябва да преспи с 30 мъже подред. Уодабе - племе от Нигер В това племе е нормално мъжете да си крадат жените.блиц

Публикувана на
29 Ноември 2020 година