Новина от категория България
Архив на публикациите

По време на короначума избраха новите Мис и Мистър Бургас

Видяна: 15494 пъти

20-годишната Стела Ангелова и 28-годишният Станимир Майсторов са топ лицата на Бургас, които се окичиха с титлите Мис и Мистър Бургас 2020 година, съобщава "Флагман". Бляскавото събитие тази година се проведе снощи в механа "Домино", но заради Ковид мерките публика нямаше.
Конкурсът премина в 3 кръга. В първия кандидатите се показаха в бански костюми, след което демонстрираха талантите си, а накрая блеснаха в официални облекла. Конферанс бе популярният шоумен Димитър Увалиев.
В надпревата за короната се впуснаха 6 момичета. Компетентното жури остана най-впечатлено от изявата на 20-годишната бургазлийка Стела Ангелова. Тя е студентка в Бургаския свободен университет. Девойката е луд фен на хип-хоп танците, като само с няколко R&B движения успя да отвее конкуренцията и се качи на първото място на стълбичката за красота в морския град.
За третия кръг Стела бе заложила на къса рокля с пайети и високи токчета с брокат. 4 момчета и 6 момичета се бореха за титлата
Момчетата се дадоха без много бой. Едва четирима бургазлии решиха да премерят мускули в конкурса за титлата Мистър Бургас 2020. Сред младежите отличен бе 28-годишният Станимир Майсторов - лице, което вероятно всеки в Бургас познава с наследствения прякор Касамето. Станимир е действаща футболна звезда, но през свободното си време обича да се занимава с мода. Касамето е носител на множество награди от конкурси за красота. Колекцията му от грамоти и трофеи не е малка. Той е носител на титлата Мистър Бургас за трети пореден път. В кръга за таланти футболната звезда успя да скрие топката на журито и вкара безапелационен гол във вратата на опонентите си като ги остави с пръст в уста. Касамето показа спортните си данни с топката и заслужено спечели първото място. Във финалния етап Станимир заложи на кежуал облекло - елегантна риза и дънки тип "цигара". Станимир и Стела успяха да покажат превъзходството си над останалите претенденти с особена лекота, усмивки, чар и присъствие на сцената.блиц

Публикувана на
29 Ноември 2020 година