Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Къде ще сме най-защитени по време на пандемията, без да ни липсват радостните емоции

Видяна: 27960 пъти

Хотел Роял Спа Велинград е най-добрият избор по време на новите мерки срещу коронавируса, да не бъдем затворени по домовете си. Гарантирано е, че там ще се чувстваме защитени от коварния вирус, както и ще сме спокойни за цялото семейство, че липсата на развлечения и радостни емоции, ще се отрази пагубно на психичното и емоционалното ни здраве.
Именно в този период хотел Роял Спа Велинград е мястото за бягство от напрежението на ежедневието и отлична възможност да превърнете извънредната обстановка в позитивно преживяване за вас и тези, които обичате.
Стриктно се спазват всички противоепидемиологични мерки, като почистването и дезинфекцията се извършват със средства надвишаващи в пъти възможностите, които можем да си позволим вкъщи. Използват се най-висок клас почистващи и дезинфекциращи препарати, както и UV лампи. Помещенията ежедневно се озонират.
Най-големият Спа център у нас предлага комфорта, уюта и сигурността на дома, както и много възможности за приятно, ползотворно и здравословно прекарване на вашето време. Тук ще можете да извлечете всички ползи за вашето здраве от минералната вода и спа съоръженията.
В менюто е само с пресни продукти от български производители, което е гаранция за качество. Храната е съобразена със сезона и нуждите, които тялото ни има в този период, твърдят диетолози.
Хотел Роял Спа Велинград е в близост до езерото Клептуза, от него тръгват много екопътеки. Това ще възможност да посетите красиви кътчета сред природата и да прекарате време на открито.
Отличната интернет връзка позволява дори да пренесете хоум офиса си в хотела и да съчетаете работата и почивката.
В момента клиентите на хотел Роял Спа Велинград ползват атрактивни отстъпки – 20% отстъпка от редовните цени на рецепция, 20% отстъпка от цените в ресторанта и лоби бара и 40 % отстъпка за Спа процедури.
Направете най-доброто за здравето и комфорта на себе си и тези, които обичате! Доверете се на професионалистите да се погрижат за вас!
За резервации: 0700 12 255
https://royalspa.bg/bg

Публикувана на
28 Ноември 2020 година