Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Наско Колев с прахосмукачка между краката, Вътова на баир лозе

Видяна: 25132 пъти

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.
Наско Колев с прахосмукачка между краката?
Че карантината се отразява на хората- отразява се. Но смятах, че това е валидно за възрастта от зеления коридор, не за младоци като Наско Ментата, простете- Наско Колев. Неволната грешка в имената идва сякаш на място, за да кажа, че съм виждал изпълнителя на Шошана много по-добре облечен от колегата си- рапър. Особено в случая на тази снимка, където като след падане върху главата му на пълен кош за пране, Наско е позирал. Признавам, че звездата от ВИП брадър има интересен чатал, през който минава маркуча на наргиле, което без очила ми се стори на прахосмукачка. Дали поколенията няма да свържат моя каламбур с това, че певеца носи прахосмукачка между краката си… Поживем увидем. Говоря примерно, май не ме разбра…Вижте бляскавото яке в цвят на опаковка от вафли, може би трябва Галин да си купи същото. Харесват ми маратонките, украсени като съвременно мотоциклетче Веспа. И всичко това, тези цветове и съчетания, от момче , което на ръст е като Боримечката. Не одобрявам. Воистина!
Де е Миро до Мария…
Добре си е Миро, все до красиви жени се снима, все има с какво да ни изненада. Днес до него на моден пост е Мария Игнатова, облечена в такъв текстилен плач, че ми иде да и подам носната си кърпичка. Тя е копринена и неизползвана. Кърпичката имам предвид. Като се фокусирах малко, пред мен наедря образа на едни устни, после на нос, почувствах се като пред кабинет очи-уши-нос-гърло. Виждал съм някои модерни медицински работници да носят подобни униформи, но да е станала тези дни Игнатова лекар, не се е чуло дори в Господари на ефира. Прическата на телевизионната водеща не ви ли прилича на купа прясно сварена паста, запокитена върху и? На мен ми прилича. Изберете бял или червен сос да добавите и да се насладите на преживяването. Господин Миро – отново с бяла ризка, към която нямам никакви забележки, но някак не пасва с коженото му яке. Як е…Миро, но това яке…
Вътова облечена, като за седем Евро…
Хвани едната, облечи другата сякаш говори тази снимка, приютила две красиви жени, всяка икона за своето поколение. Катерина Евро е посипана с радостни шарки на леопард, сринали се върху парче плат, превърнало се в риза. Дългият път на този дизайн минава през хиляди други знаменитости от редиците на Холивуд до попфолка на България. Прическата на Евро спомага за изличаване спомена от ризата, но все пак смятам, че е време да опита с каубойска шапка, ако някога фризьора и го вземат запас. Като познавам повече фризьори днес, най-много да осъмнат в някой тематичен бар и да не се явят в салона по алкохолни причини. На това ме навеждат косите на Славена Вътова, посипали се като кални потоци по баир, а розовата блузка си е направо на баир лозе. Цветът, подходящ за стар кадилак или чорапогащник на нощна танцьорка, седи с намек за лека поквара, затова препоръчвам госпожата винаги да има под ръка сако. Както и стилист, който да я дърпа за ушите, когато тръгне да се снима, облечена така. Черната пола на Вътова и прави лоша услуга, защото от моята перспектива, тя променя линията на тялото и по начин, който не е за предпочитане.

Публикувана на
28 Ноември 2020 година