Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Полк. Вл. Квачков: Пандемията е лъжа! Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие

Видяна: 82520 пъти

Книгата „Сянката на прилепа“ вече е на книжния пазар. В нея са събрани факти, документи и разкази за дейността на може би най-голямата разузнавателна служба в света – Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Руската армия (ГРУ). Предлагаме ви откъса „Подгответе се за шоково изживяване“.


Полковник Владимир Квачков, кадър на Военното разузнаване, се превърна в медийна звезда не само в Русия. Заради своя доста грубичък и едностранчив анализ за случващото се, издържан в стилистиката на комунистическата пропаганда, когато тя описваше как американски войници се търкалят пияни от Кока-кола, а Западът бе загниваща, античовешка формация. Ето какво разказва Квачков пред 19rus.info и stalingrad.tv:
„Явление коронавирус трябва да се оценява от гледна точка на глобалното разпределение на силите. Пандемията е лъжа. Реализира се глобална стратегическа специална операция! Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие.
Ние в ГРУ не вярваме в Бог и в дявола. Просто глобалните задкулисни сили предприемат стъпки за съкращаване броя на населението на земята. Трябва да останат максимум 1 милиард души. Прекалено много сме сега. Коронавирусът и икономическата криза са свързани.
Може да сте забравили, но първият удар на тази система беше на 11 септември 2001 г. Бяха ударени двата търговски центъра в Ню Йорк. Тогава беше обявена световна война на тероризма. Всъщност беше обявена война на човечеството под предлог за война с тероризма. Имаше четири самолета тогава. Но показваха само два, които се врязват в кулите-близнаци. Разговарял съм подробно с наши пилоти. Те ми казваха: Как човек, който се е обучавал да лети на малък учебен самолет, сяда изведнъж в огромен „Боинг“ и с точност до един метър се врязва в сградата? Абсолютно невъзможно. Разбирате ли?
И аз питам, как тези маймунки, които били превзели самолетите, са се ориентирали в непознат огромен град? Със скорост 700 км в час. Как тези „пилотчета“ са се справили? Пълни глупости. Според мен самолетите са били водени от компютърна програма право към целта. Тия вътре може да са крещели, пищели, скачали, плакали – но от тях нищо не е зависило. Компютърът е управлявал!
Ами самолетът, който се вряза в Пентагона? Самолет „Боинг“, пълен с пасажери, разбива се в основите на зданието и от него не остава нищо. Нито сантиметър от тела, седалки, части, двигател… Абсурд.
Четвъртият самолет въобще не е ясно накъде е отлетял…
Ето това сътвори глобалното задкулисие на 11 септември 2001 г.
Сега им трябва нов контрол над човечеството. И пуснаха този коронавирус. Пресмятаме и се получава, че на ден в света от коронавируса умират около 300 човека. Та това е едно нищо! Жалка цифра. Затова командно-щабното учение на задкулисието има съвсем друга цел. Да изплаши хората, да ги стресира, да им наложи психологически натиск. Хората се паникьосаха, изпразват магазини, заключват се вкъщи. Това е целта на финансовото-либерално задкулисие. Политическите и гражданските права на хората трябва да бъдат задушени. Това е второстепенната задача, която води към изпълнение на първостепенната: съкращаване броя на жителите на земята. Сатанинска политическа задача. Успоредно се реализира и финансово-икономическата цел. Трябва да се раздува финансовият балон на това задкулисие. То е някъде около един квадрилион и читиристотин трилиона долара. Пълен балон. Но те го раздуват, чрез нова криза. И ето китайците заявиха категорично, че коронавирусът има изкуствен произход. Не природен! Разпространен е изкуствено специално в Ухан. Добре, но защо бе ударена и Италия? Много просто. Там се развърна психо-политическата пропаганда на световното задкулисие. Нагнетява се ужас и се наблюдават и анализират резултатите.
Следи се кой се подчинява и кой – не. Следят се всички правителства за реакциите и колко от тях изпълняват разпорежданията на ръководителите на командно-щабното учение на глобалното задкулисие.
Ние, като сериозно военно разузнаване, наблюдаваме и отчитаме какво се случва, защо и кой има полза. Китай и Европа са политико-икономически противници на САЩ. Затова точно там бе развихрен този ужас с вируса. Това са заключенията на Научно-изследователския институт на Военното разузнаване към Генералния щаб на руската армия.
Разбира се третото направление на удара е Русия. Сега не сме икономически конкурент на Америка – това са Китай и Европа. Но ние сме силни другаде. Затова към нас ще се приложи главно първата задача – съкращаване на населението. Това предстои в близко бъдеще. Наясно сме“. /фрогнюз

Публикувана на
28 Ноември 2020 година