Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Бях пред самоубийство!“

Видяна: 16714 пъти

Бившата половинка на боксовата ни звезда Кубрат Пулев - Андреа разкри цялата истина за раздялата им след 13-годишна връзка. Пред Нова телевизия и призна, че между двамата окончателно е свършено, макар преди дни да се появиха снимки, след които се появиха слухове за обратното. Теодора Андреева, както е истинското име на певицата призна, че е искала да се самоубие и че е започнала да напълнява заради проблемите си.
"Славата е нож с две остриета. Това ми носи приходи, но вече изпитвам ужас, когато вляза в заведение и срещна погледите на хората. Някои са злобни, други са съжалителни... Цената, която платих е висока. Загубих представа коя съм и здравето ми се влоши. Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш за личен живот. Аз работех по 24 часа на ден и нямах минута, в която да дишам. Станах като робот", започна тя.
"В началото бяхме млади. Първо моята кариера се разви по-бързо, после неговата. Няма евтин обяд, когато искаш да ядеш в скъп ресторант, както се казва. В един момент загубих представа за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш, че си човек. Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета. Целувката му с Джени Суши беше сблъсък между реалността и фантазията, в която живеех. Тогава всичко се пропука. Защитих го, защото не исках да се предавам. Тогава целият свят се обърна срещу него, a аз не исках да е сам срещу всички и срещу една жена, която по-късно разкри истинските си намерения. Спомням си, че се качих на колата и карах толкова бързо. Нямах представа на червено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше голяма грешка. Има и други неща, но не искам да ги казвам, за да не се превръща предаването в хейт към него.
Дойде един момент, в който балонът на емоциите ми се спука. Но не исках да изглеждам като лигла или глупачка. Смятам, че след толкова години още изпитваме чувства един към друг. Една трета от моя живот измина с него и дотук той е най-голямата ми любов", каза тя със сълзи в очите.лупа

Публикувана на
22 Ноември 2020 година