Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Гадаене по кръга на Нострадамус

Видяна: 25498 пъти

Мишел дьо Нострадамус е бил астролог, лекар и алхимик, но е станал известен по целия свят благодарение на своите пророчества, пише Трибюн бг. Казват, че гадаенето в кръг също е създаден от Нострадамус, но няма доказателства, нито писмени, нито устни, за това. Този метод обаче е съвсем прост и изненадващо точен!

Затворете очи, намислете си въпроса и хвърлете монета (но по-добре с пръстен) в областта на кръга. Може също да го направите с показалец или като насочите поглед. Там, на която цифра попаднете е вашият отговор.
1. Да! Вие принадлежите към този тип хора, които не губят присъствие на духа, дори и в най-трудните ситуации. Затова не се отказвайте веднага от проблемите, имате достатъчно издръжливост и търпение в излишък. Очаква ви успех. Не се страхувайте да се доверите на себе си и на другите.
2. Да. Но не днес или утре. Някой застава на пътя ви и се опитва да обърка всичките ви карти. Не го приемайте твърде сериозно. Но също така не подценявайте този факт. Избягвайте конфронтация. Опитайте се да намерите положително решение на проблема.
3. Да. Събитията от следващите дни ще надхвърлят всички ваши очаквания. Ако използвате разумно енергията си, всички предимства ще бъдат на ваша страна. Във всеки случай имайте търпение и издръжливост както към себе си, така и към другите.
4. Да. В момента ви се струва, че късметът е във вашите ръце. Следователно няма и най-малка причина да се съмнявате в благоприятния изход. Успехът ще ви съпътства достатъчно дълго. Насладете се на тези щастливи седмици.
5. Точно така. В момента обръщате твърде много внимание на мнението на другите, затова донякъде пропускате благоприятна ситуация. Не се колебайте твърде дълго, покажете, че сега ще трябва да се съобразяват с вас. Малките тактически игри само ви въвеждат в заблуда и вредят на взаимното доверие.
6. Нещата ще бъдат малко по-трудни, отколкото очаквате. Изхождате от неверни предпоставки. Другите хора виждат нещата в съвсем различна светлина. Затова е наложително да слушате добрите съвети на любимия човек и да не се поддавате на измамни надежди.
7. Въпросът все още не е разрешен. Дайте си време и не се занимавайте с неразрешими проблеми. Опитайте се да се насладите на момента. Всичко ще се формира по-късно. Ако всичко това ви вълнува много, потърсете помощ от магическия кръг след една седмица.
8. Внимавайте! Опитайте се да не вярвате на всичко, което ви казват. Съблюдавайте известна дистанция в определени дела. Днес всичко около вас ви изглежда по-благоприятно, отколкото е в действителност. Внимавайте да не се разочаровате по-късно.
9. Несъмнено. Но не можете без помощ. Говорете с добър приятел за проблемите, които ви измъчват. Той е незаинтересована страна и гледа на нещата по-трезво, тъй като вие сте твърде емоционални по този въпрос.
10. Да. Но не позволявайте да ви въвеждат в заблуждение. Покажете повече самочувствие, тогава всичко ще се оправи. В момента можете напълно да разчитате на интуицията си и няма да останете разочаровани.
11. Въпросът е поставен твърде рано. Не се настройвайте предварително към нещо, което още не е узряло. Оставете време нещата да узреят за благоприятно развитие. Отстъпвайте по-често. Ще бъдете оценени за това.
12. Много е възможно това, което искате да се случи, тъй като всичко се развива много по-бързо и по-позитивно, отколкото си представяте. Важно е само да не се стараете да правите впечатление на незаинтересовани лица. Обърнете внимание: Някой много искрено желае да ви бъде приятел.
13. Всичко се случва не по план. Действате несигурно. Това заблуждава някои от вашите приятели. Те ви възприемат като непредсказуема личност, което не е във ваша полза. Сменете този образ. Обичани сте повече, отколкото си мислите.
14. Всичко ще се оправи. Но само ако вие самите сте активни. Всичко е позволено, само не и забавянето. Поемете инициативата и изненадайте всички с вашата ефективност и богатство от идеи.
15. Да, можете да разчитате на собственото си щастие. Очаква ви неочакван и благоприятен обрат на съдбата. Сега не трябва да измисляте нищо, а само да чакате. Прибързаното действие ще ви отведе в грешна посока и може да ви навреди.
16. Всички надежди ще се оправдаят. Но е напълно различно от това, което сте си представяли. Затова бъдете подготвени за всякакви промени, не си поставяйте само една цел. Бъдете гъвкави и не отхвърляйте никакви аргументи.
17. Все още е под въпрос дали желанието ви ще се изпълни. Трябва да помислите внимателно за вашите желания, защото вашите собствени чувства все още не са напълно узрели. Следователно очаквате твърде много от другата страна. В следващите дни всичко ще остане същото. Някои щастливи обстоятелства обаче могат да внесат яснота по вашите дела. Слушайте внимателно вътрешния си глас.
18. Може да имате затруднения. Може дори да бъдете разочаровани в началото. Което обаче изобщо не означава, че шансовете ви са сведени до нула. Точно обратното: разочарованието ще стимулира положителното развитие. Вашият приятелски кръг ще се увеличава, ще стане по-добър и стабилен.
19. Недоверието и гневът са все още далеч от вас. Но ако не успеете бързо да се отървете от собствените си съмнения, много ще сбъркате. Ако късметът ви заобикаля, вината е само във вашата прекалена скромност и несигурност. Освободете се от тях! Бъдете открити и приятелски настроени с другите хора.
20. Да. Късметът е с вас. Следователно няма и най-малка причина да се съмнявате в благоприятният изход. Действайте смело и разумно, следвайте знаците на съдбата, за да разберете накъде трябва да поемете. Нужно е само да се вслушате в интуицията си и да се огледате около себе си, защото отговорите, които търсите са около вас.
21. За да се сбъдне желанието ви, трябва да направите съвсем малко усилия. Бъдете смели, рискувайте.

Публикувана на
22 Ноември 2020 година