Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Джулка в шок, пита в мрежата дали мъжът й няма извънбрачно дете

Видяна: 14030 пъти

Джулиана Гани е силно притеснена за верността на своя съпруг Илиян Найденов. Нейният син Давид се оказа с двойник чак в Русия, а силиконката обвинява таткото, че е отскачал до там при чужда жена.
Извънбрачен син ще се окаже, че има половинката на Джулиана Гани. За това алармира самата устата силиконка в социалните мрежи и дори показа доказателство.
„Давид и Давидик! Онзи ден получих няколко съобщения, че детето в ляво прилича много на Давид. Отворих го и освен огромната прилика останах изумена от факта, че се казва Давидик! Не знам как е възможно дори, но според мен наистина Давид има своя малък, сладък двойник от Русия", пише Джулка в Инстаграм.
"Вие вярвате ли в силата на вселената или мислите, че е просто съвпадение?”, пита тя последователите си в мржета. Наследникът на Джулиана и Илиян се появи на бял свят преди близо година и е първо за влюбената двойка.
В мрежата се шегуват с Джулиана, че Илиян е прескачал до Русия, където явно й е сложил чифт рога и сега синът й си има братче в друга страна. / show.blitz.bg

Публикувана на
22 Ноември 2020 година