Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква тази неделя

Видяна: 17019 пъти

Овен
Ден за пътуване и преместване. Важното свършете до обед. След това до утре на обед някаква сянка ще се промъкне в отношенията ви. Контролирайте чувствата, запазете самообладание независимо сигналите и съобщенията, които получавате. Не се настройвайте негативно към близките. Изострят се стенокардиите и невралгичните състояния. Простете си взаимно.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Пътувайте и уредете важните срещи до обед. Намирате лечебно за вас място или търсеното лекарство. Нищо ново не започвайте до понеделник на обед. Подложени сте на психично въздействие. Ще ви оказват натиск и близките с екзотични желания и претенции. Правите излишни разходи. Бъдете скромни. В момента разточителството е проява на лош вкус. Върнете се към традиционното.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
За родените в първата декада денят е рисков, проблемен и конфликтен. Слънце и Луна ви облъчват в негативни аспекти от знака на Стрелеца и Рибите. Както и да постъпите ще засегнете нечии интереси. Не се оправдавайте, а внимавайте. Прекъснете вредни връзки, дистанцирайте се максимално от места и хора, които ви настройват негативно. Нищо ново да не се планира и започва.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Очертава се приятна сутрин с пътуване към места на презареждане и релакс. Следобед не позволявайте на странични хора да променят плановете ви. Давайте заето за натрапниците и ще си спестите неудобства и разходи. До утре на обед не подписвайте нови договори. Постарайте се да контролирате емоциите, за да вземете правилното и навременно решение. Вечерта бъдете сред свои.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден за прошка. Взаимно си влизаме в положението, опрощаваме си греховете и вървим към пречистване, което ще помогне да излезем от коловоза на конфликтите и да се сближим. От обед до утре на обед може да бъдете обект на странично въздействие. Някой прави опит да се вклини в отношенията ви с партньори. Не реагирайте на примамливи предложения, бъдете верни.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Луната навлиза в Риби и до 24-и на обед ще ви гледа в опозиция заедно с Нептун. Лесно може да повярвате в химери, да приемете с въодушевление една губеща или работеща за чужди интереси идея. Не влизайте в нов съюз или в нова група по интереси. Довършвайте работата, която сте обещали, за която са ви платили или ви плащат. До утре на обед срещате силен натиск.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
До обед е благоприятно за пътувания и преместване. Може да се намери лечебно място и лек за болките ви. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Ще разберете нещо важно касаещо близък, което до момента ви е убягвало. Изпълнете каквото сте обещали и до вечерта не започвайте нищо ново и важно. Не е ден за обяснения, а за действия. Контролирайте емоциите.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на отправната точка. Не е без значение кого ще предпочетеш, къде ще отидеш и с каква работа ще се захванеш. Действайте активно до обед, след това ограничете контактите и работете без да търсите подкрепа и съдействие от околните. Луната навлиза в хармоничните ви Риби, но това е и знакът на мълчанието, което ще ви осигури успех в начинанията, ако си затваряте устата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Сънищата от тази сутрин показват истинското ви предназначение и дават насоки за бъдещето. Заемете се с лечебни процедури. С напредването на деня ще се появи неочакван дразнител или нечия провокация ще ви дойде в повече. Идват неприятни вести. Не приемайте на доверие нищо, което ви се предлага. Контролирайте емоциите, не започвайте важни начинания до утре на обед.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Пътувайте до обед. Уредете срещи с роднини и преговаряйте по важни семейни и наследствени дела. Ще имате възможност да въздействате на нечий избор и да получите желаните придобивки и екстри. Вечерта не се заседявайте на места, където чувствате негативна енергия или някакво друго неудобство. Не се ловете на бас и не отстоявайте мнението си на всяка цена. Ще сбъркате в нещо.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Неотложното свършете до обед. Пътувайте, посетете тези, с които планирате нещо важно за бъдещето си, бъдете сред свои. От обед до утре на обед се движим в период с негативна енергетика, която влияе зле на самочувствието и здравето ни. Нищо важно да не се започва. Увеличете самоконтрола, не си позволявайте прекалено емоционални реакции, които ще бъдат зле оценени.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Започнете деня с преоценка и преосмисляне на живота и връзките си. Пожелайте си всичко неприятно да остане в миналото. Луната навлиза в знака на мечтанието Рибите. Важното свършете до обедните часове, след това димната завеса на мечтите ще се вдигне и ще лъсне голата истина. Вечерта чакайте посещение на личната си муза, от която може да очаквате само доброта.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
22 Ноември 2020 година