Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Непозната клиентка трогна сервитьорка с тлъст бакшиш

Видяна: 12383 пъти

Тази седмица се оказа незабравима за сервитьорка от Уилямсвил в западната част на щата Ню Йорк, след като местен фотограф й остави бакшиш от 1000 долара, съобщи „Фокс нюз“.
Във видеоклип, публикуван онлайн, трогнатата до сълзи Каси обяви, че ще раздели парите с останалите сервитьори от заведението.

„С тези пари ще си платя наема за около 3 месеца, така че благодаря“, казва тя, след което се просълзява.
Жестът е дело на Кейтлин Рейли, която работи като фотограф в Бъфало. Тя разкри, че се е обадила на своите последователи в Instagram по-рано тази седмица, като ги е помолила да дарят пари, за да може да изненада сервитьорката.
Само за 3 дни били събрани 2000 долара, каза Рейли, която добави, че половината от сумата решила да даде на Каси, а останалата част – на друг труженик от първа линия в условията на пандемията.
„Исках да покажа малко любов към някого, след като местни бизнесмени са принудени да затварят заради covid, а и заради задаващите се празници“, обяснява Рейли.
„Заедно събрахме 2000 долара за 3 дни – това е първа част: 1000 долара бакшиш за моята сервитьорка. СЪРЦЕТО МИ Е ИЗПЪЛНЕНО. Останете на линия – следва 1000 долара за работещ от първа линия“, обещава Рейли.
Тя признава, че никога не е срещала Каси преди. „Стопли ми сърцето – аз бях сервитьорка 8 години, исках парите да отидат у човек, на когото съм убедена, че ще помогнат“.монитор

Публикувана на
22 Ноември 2020 година