Новина от категория България
Архив на публикациите

Веско с колелото към премиера с джипката: „Браво, без грешка, масло, масло!“

Видяна: 22753 пъти

Бойко Борисов продължава с инспекциите и проверките. След визитата си в завод за военни коли в Самоков, провери ремонтирания път Самоков-Дупница. С него бяха заместник-министърът на благоустройството Николай Нанков и министърът на икономиката Лъчезар Борисов.

Пътят е дълъг 33 километра. Разделен на два участъка. Ремонтиран е с европейско финансиране и национално съфинансиране. Малко над 26 милиона лева. Изцяло е рехабилитиран", каза Нанков.
Това е най-прекия път към Тракия, без да влизат в София, отбеляза премиерът.
Нанков допълни, че това е част от трасе номер 8: Към Боровец ще бъдат оправени пет големи свлачища, но като приключи зимния сезон.“-
По време на проверката покрай големите държавни мъже премина човек, бутащ колело. Бойко Борисов го попита, дали пътя му харесва.
"Добре, е. Без грешка", отвърна му.
"Да си ми жив и здрав", пожела му премиерът. В този момент човекът с колелото тръгна да пресича пътя, а той се провикна: "Леко, леко, идва кола! Ще те сгазят, бе човек".
Пресичащият обаче не се спря и отиде до него, за да му стисне ръката. Представи се, че е Васко и каза: "Слушай да ти кажа. Аз не съм от ГЕРБ обаче искам да ти кажа "браво", "идеално", "без грешка", "всичко е точно". Браво! Моят треньор навремето викаше: масло масло!". /блиц

Публикувана на
21 Ноември 2020 година