Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Пилотът Петър вдигна самолета с Даяна

Видяна: 15250 пъти

В последния, решителен месец от риалитито „Фермата“, едни участници мислят за голямата награда от 100 бона, а други - за секс. Пилотът Петър и актрисата Даяна Ханджиева не издържаха на изкушението и скочиха заедно в леглото. Далеч от очите на останалите риалити герои, двамата се мушнаха под одеялото в ратайската колиба. Красавицата от сериала „Скъпи наследници“ се намести с гръб към авиатора, а той нежно зарови ръце в косата й.
Даяна първоначално отказваше да се гушне до Петър, но пилотът я убеди с лекота. „Ще съжаляваш, че не сме спали в едно легло“, заяви той и погали актрисата по врата. Секунди по-късно тя се озова в кревата му и двамата не се отделиха до разсъмване.
„В приповдигнато настроение съм, защото се събудих до най-красивия мъж във фермата, до Аполон. Все по-добре се чувствам в компанията на Петър“, доволна измърка на сутринта Ханджиева.
„Даяна е супер красиво момиче и не е изключено това, което се случва тук, да продължи навън. Всичко зависи само от нас“, допълни пилотът. /лупа

Публикувана на
21 Ноември 2020 година