Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите за тази събота

Видяна: 20984 пъти

Овен
От днес в живота ви може да се появи силен покровител или неочаквана възможност да се освободите от конкурент и от задържащите фактори в живота ви. И в любовта ви потръгва, Венера вече не ви гледа в опозиция и партньорите ви ще са склонни на компромиси. Преговаряйте, обадете се, извинете се. Следобед дистанциите се стопяват. До утре на обед имате повече степени на свобода.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес ще се отървете от една грижа и неудобство, но веднага ще се появи нов дразнител и ново изкушение, особено в посока на чувствата и любовта. Венера вече ви гледа в опозиция от Скорпион, където провокира сексуалната ви природа. Внимавайте какво си пожелавате до обед. Следобед имате два варианта, но в последствие и двата водят към изневери. Приберете се навреме.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Още със ставането днес си пожелайте нещо и ще го имате. Проблемът е, че интересите ви се сблъскват с тези на околните. Добре е да се стигне до компромисни решения по семейните въпроси. Следобед лесно ще изгладите конфликтите и ще разделите неделимото преди. Навлизате в период на трансформация, може да намерите и приготвите лекарство за всяка болка. Бъдете дипломатични.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес предусещате кой какви намерения има и в каква посока ще тръгне. Това ще ви помогне да реагирате изпреварващо и да си спестите някои разходи и неудобства. До обед не влизайте в спорове, след това проблемите сами ще намерят решението си или другата страна ще прояви благоразумие и ще отстъпи. Предстои вечер на сближаване и помирение. Презаредите батериите.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Тази сутрин ви вкарва в конфликтни положения с роднини и близки. Нещо скривано ще се разбере и може да ви постави в неприятна ситуация. Не рискувайте, приберете са навреме и ограничете контактите с непознати. Следобед стойте мирни и тихи, смекчавайте тона, търсете помирение и направете компромис. Не се правете на велики, направете първата крачка към другия.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес не е добре да си подреждате нещата. Ще изхвърлите нещо ценно, което после ще ви потрябва. Отдайте се на почивка и релакс. Идете на приятно място, проведете оздравителни процедури. Не коментирайте чуждия подход и избор. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото да замълчи и да не прави излишни забележки, за да не провокира странична агресия.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Сутринта е конфликтна. Поспете повече, ако ситуацията позволява и ще си спестите някои разправии и неудобства. Не коментирайте действията на близките. От обед тенденцията е всичко да се оправи и тръгне по план. Стопявате ледовете, осигурявате на партньорите и децата каквото е нужно и се заемате с нещо свое. Планирайте пътувания за неделя до обед.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
От днес Венера навлиза в Скорпион и ви подготвя за период на реставрации в отношения и чувства. Давате си сметка кой и доколко ви цени. И в професионален план е добре да се ориентирате към възобновяване на производства, особено такива свързани с рециклиране. Навлизаме в период, в който може да се намерят лекарства за всичко. Всичко може да се нивелира и дозира в живота ви.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес започвате с конфликт, но е добре да завършите с помирение. Налага се да приемете нечии условия, за да има мир и любов. Постарайте се до вечерта да изгладите отношенията. В следващите два дни в хороскопа ви ще действат разбалансиращи аспекти. Може да попаднете под негативно влияние и въздействие и да си създадете проблеми в личните и професионални връзки.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес до обед контролирайте гнева и внимавайте в приказките. С пълна сила действа вербалната магия. Не споделяйте поверителна информация, с която бихте навредите някому. Може да влезете в низ от неприятни отношения и конфликти. Следобед коригирате подхода и успявате да стопите дистанциите. Ще ви е нужна подкрепа, постарайте се да си я осигурите.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Този ден ще сбъдне благите пожелания, ще ви отвори заключени врати и ще ви свърже с полезни за вас и за бъдещето ви хора. Слънцето напуска нехармоничния ви Скорпион. Отдъхвате си, отървавате се от една зависимост, в която живеете притеснено от известно време. Следобед е време за помирителни срещи. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно в живота си.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес до обед лесно се влиза в конфликти. Лош знак е ако счупите нещо. От обед коригирате подхода, оправяте и най-обърканите отношения. Ще се наложи да си признаете греховете, но и да простите чуждите. В организма ни се включват енергии на дълбоко и фино ниво. Ще почувствате какво е нужно на тези, които обичате. Дано имате възможност да им го уредите и доставите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
21 Ноември 2020 година