Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Смешник си, Ангеле! Лаеш фалцетно и смешно!“

Видяна: 28914 пъти

Председателят на политическа партия "Свобода" - Владимир Симеонов, реагира срещу бездействието на евродепутата Ангел Джамбазки: "Ангеле, кажи си! Отдавна подскачаш като пинчер по площадите и лаеш във фалцет, ама една кауза докарал ли си докрая? До успешен финал? Така, че да застанеш пред този наш беден, съсипан, омерзен, изнурен народ и да кажеш: “Ето, аз, патриотът, Ангел Джамбазки направих ето това и това". И зададе няколко въпроса.
1. Защо всички вехти, македонски родове не искат да чуят нищо за теб, за псевдопатриотичните ви напъни, твоите и на пълничкото момче, рекламен агент на една верига магазини за България?
2. Защо ползвате Македония и Западните покрайнини само като база за активни мероприятия в стилистиката на ДС – от чието котило сте всъщност, защото знаем как беше „рефрешната“ ВМРО в началото на 90 те?
3. Къде беше ВМРО в защита на своите християнски братя, прогонени от Косово, от Армения, Босна?
4. Как защити ВМРО горящите манастири в косовската Света гора, унищожени от шиптърската паплач, нали сте христяни? Нали от вас по-големи радетели за християнските ценности няма?
5. Как защитихте и спомогнахте за решаване проблема с демографията – като раздадохте български паспорти, естествено, срещу финикийски знаци на всички африкански и шиптърски племена и дори племеника на шефа на Ал Кайда се оказа с български паспорт?
6. Как решихте „циганския проблем“? Като го „активирате“ по ченгиджийски, когато ви заври под петите? А всъщност отивате и набирате вота именно от гетата?
7. Казармата? Това беше върха в твоето „компетно говорене“! Ти, който знаеш ли от коя страна се държи карабина? Смешник си, Ангеле! Пинчер и смешник! Лаеш фалцетно и смешно!
8. Та, да продължим - докъде докарахте борбата с монополите! Със "Софийска вода", с "Топлофикация", с ел. енергията? Какво се случи с тях?
9. Да продължим с пенсиите. Тези на родителите ни. Тези, които са създали тази държава, от която още "усвоявате", като термити.
Да продължавам ли, Ангеле?! След тази кратка ретросппекция мога да кажа едно: Вие, не по–малко, дори повече от ГЕРБ, ще отговаряте пред историята за съсипията на България. ГЕРБ са откровено ООД за ограбване, но вие сте по–престъпни и от тях, защото ограбихте взията за патриотизъм. Излъгахте хората на които наистина им пука.
Затова: Като се правиш на мъж и искаш да с играеш с мъжки инструменти, и чувстваш липсата на военното си обучение – излез на терен, на улицата, като мъж.
Съмнявам се, че ти това го знаеш какво е. Да си мъж. Да застанеш на чертата. Ти си вече брънка в ПР–а. Аз съм бил на война за кауза и ще ти покажа как се прави. Пък може да ти хареса и да тръгнеш да се поправяш, а не да мяташ бомбички по жени и деца посред зима и да ги заливаш с вода.
Може би истинската мъжественост ще те провокира към промяна. Може би все още има шанс за теб – да станеш мъж.
Защото, Ангеле, само след няколко месеца ще си на улицата. И ще си гол! Без ПР-и.
Казвам се Владимир Симеонов и моята кауза наистина е България.
Излез срещу мен!
P.S.: Ти избери формата, а ако си пийнал, таксито е от мен, за да не пострадат невинни./лупа

Публикувана на
20 Ноември 2020 година