Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Диетолог препоръчва в ефир лечение на КОВИД-19 с белина, щяло да има арести, ако не се ползва

Видяна: 30640 пъти

Чудовищна препоръка, която СЕМ трябва да разследва, за пиене на опасния хлорен диоксид с цел лечение на COVID-19, плъзна след предаване в кабеларката "Евроком". Вчера на стола пред ясновидката Рени в предаването "Психологически портрет" седна диетологът Огнян Симеонов, който директно предписа по 10 капки от съединението, съседно на белината, за третиране на коронавирусната инфекция.
Според твърденията на енерготерапевта, както сам се определя, над 8000 учени в света били препоръчали дезинфектанта срещу COVID-19 и нямал нищо общо с белина. Симеонов цитира данни от Боливия, чието правителство било одобрило официално приложението на хлорния диоксид и на практика заради него вече нямало коронавирус в латиноамериканската страна.
Справка на страницата на боливийското здравно министерство показва, че там има само прессъобщение, че именно ползването на хлорния диоксид е довело до смъртта на десетки хора. На 27 юни от Агенцията по лекарства и здравни технологии пишат:
"Содиум хлорид и хлорин диоксид не кореспондират със здравните практики, не са регистрирани от Агенцията за перорално приложение. Затова импортът, дистрибуцията и популяризирането му в страната ни е нелегално. Това са химикали, ползвани като дезифенктанти и за други индустриални нужди. Няма никакви научни доказателства за използването им срещу COVID-19 и други заразни заболявания. Прилагането им поставя в риск нацията".
Симеонов обаче надълго и нашироко обяснява, че до края на годината светът щял да види нещо "велико". "Всичко ще дойде от Америка, той беше лекуван именно с хлорен диоксид, с какво мислите?". И "предвижда" масови арести заради НЕизползването на дезинфектанта за пиене. Позволява си и да цитира главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, който лично бил разрешил ползването на съединиението за пречистване на водата.
До момента, за по-малко от 24 часа, предаването е изгледано само в интернет от десетки хиляди, а търсенето в Google се е увеличило стократно. /лупа

Публикувана на
20 Ноември 2020 година