Новина от категория България
Архив на публикациите

Майката-злодейка проговори защо заклала двете си деца

Видяна: 148740 пъти

Майката, убила двете си деца в Сандански, признала всичко пред полицията: "Искаха да ми ги вземат?!! Е, нека ми ги вземат сега!", казала тя пред разследващите, предава struma.com.
Хората в Сандански са потресени от случилото се снощи в дома на горския служител Георги Трайков. Жената, с която той живеел на семейни начала, без брак, уби садистично двете им деца на 3 и 5 години. Съседи извикали полицаите, които дошли за броени минути, тъй като жилището се намира на метри от полицейското управление в курортния град. Задържали я веднага.
На въпрос "Какво си направила?", Кристина повтаряла: "Искаха да ми вземат децата? Е, нека ми ги вземат сега." Закарали я в полицията, където майката започнала да променя показанията си, твърдейки, че голямото дете ранило другото, после, че са си играли и накрая признала всичко.
В полицията цяла нощ е и бащата - горският Георги Трайков, който е в шок.
Родителите на жената бяха първите, които пристигнаха в месното полицейско управление. И разказват, че само преди седмица Кристина се е прибрала с децата при Георги, от когото си тръгнала преди около месец. Непрекъснати разпри, скандали, жалби в полицията от страна на двамата родители, които в последствие оттегляли.
Социалните в Сандански са запознати с тежките проблеми в семейството. Преди два дни Георги и Кристина подписали протокол в местната социална служба, че няма да се карат и ще осигурят здравословна среда за развитието на децата си. За скандалите знаят и всички съседи, които снощи чули писъците на децата, сигнализирали на 112. Близките на Кристина признават: "В последния месец не беше добре, нещо ставаше в главата й, говореше несвързани неща, явно е отключила заболяване...“
Днес в къщата на ужасите влизат хора, облечени в черно.
Случаят повтаря голямата трагедия от село Осиково, където Манчо Панюков закла двете си деца, а после запали къщата си, за да убие жена си, но съпругата му оцеля. /лупа

Публикувана на
20 Ноември 2020 година