Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Щерката на Блатечки гледа сина му от Диляна

Видяна: 9516 пъти

Истинска идилия цари в голямото семейство на Асен Блатечки, установи HotArena. Голямата дъщеря на актьора Катерина демонстрира близост с доведения си брат Борил.
Красивото Кате показа в социалните мрежи как прекарва време с по-малкото си братче, с което се сдоби преди шест години и което е плод на любовта между Блатечки и Диляна Попова.
Завела Борил на тренировка по катерене за деца. Малчуганът е щастлив и развълнуван и с лекота се справя с катеренето по въжето. Гордата му кака снима постиженията му и зорко следи за безопасността на брат си. Катето е студентка в Лондон, но скоро се е прибрала в родината, където ще остане до края на предстоящите коледни празници.
Избягва да разкрива публично връзката си с Борил, но таи топли сестрински чувства към него. Девойката никога не е разваляла отношенията с татко си въпреки изневярата му преди години, а от кадрите личи, че няма и конфликт между нея и новата му жена. Фактът, че Диляна е доверила Борил на сестра му показва, че и моделката е близка с първото дете на Асен.

Публикувана на
20 Ноември 2020 година